Operatoriai > Paslaugos
Žinutės iš 1693, kaip jas sustabdyt?
veily:
man ta pati beda.. kai pamaciau saskaita iskart nulekiau i tele2 atstovybe (mano abonentas) ir paprasiau, kad uzblokuotu numeri, be kolkas dar neuzblokavo tai sms toliau sekmingai eina :eek:
Wyshniukas:
--- Citata iš: veily Sausio 13, 2009, 20:44 ---man ta pati beda.. kai pamaciau saskaita iskart nulekiau i tele2 atstovybe (mano abonentas) ir paprasiau, kad uzblokuotu numeri, be kolkas dar neuzblokavo tai sms toliau sekmingai eina :eek:
--- Baigti citatą ---
Skambink jau paties kas siunčia, jie turi sąlygas pašalinti numerį iš duomenų bazės.
Nebandei? :
--- Citata ---Kaip atsisakyti savo prenumeratos?
Jei norite atsisakyti narystės konkurso klube, nusiųskite pranešimą su tekstu ¥STOP´ kartu su konkurso raktažodžiu nurodytu trumpuoju numeriu, pavyzdžiui, pranešimą ¥MEGA STOP´ siųskite numeriu 1693.
--- Baigti citatą ---
YOO:
kaip ir kalbeta dazniausiai padeda sms yrasius STOP
bet yra ir kitu variantu, maciau zurnale vienur rasyt STOP SMS, kitur STOP ir dar kazkoks zodelis ir pan.
laura29:
--- Citata iš: veily Sausio 13, 2009, 20:44 ---man ta pati beda.. kai pamaciau saskaita iskart nulekiau i tele2 atstovybe (mano abonentas) ir paprasiau, kad uzblokuotu numeri, be kolkas dar neuzblokavo tai sms toliau sekmingai eina :eek:
--- Baigti citatą ---
pas mane tokia beda irgi,atejo sunaus telefono saskaita 135lt.vos nenugriuvau,nes pati moku 59lt,bet nemazai tenka kalbeti.
omniteli pasake kad siusciau STOP uzrasa,tai dabar ziuresiu ar pavyko.sake girdejo tokiu gandu kad su tuo numeriu si ::)