Telefonų modeliai > Nokia |
Nokia LT kalbos įdiegimas |
<< < (22/90) > >> |
roobis:
Taip tikrai įsitikinęs. 0559233: Baltia RED. Ai, bet aš atnaujinau per patį telefoną tai gal todėl. Nes juk buvo kilus bėda, ir čia forume rašiau, kad neina 5800atnaujint per NSU nors ten viską randa ir parsiunčia. V21 |
Gallardo:
--- Citata iš: roobis Rugpjūčio 27, 2009, 22:32 ---Taip tikrai įsitikinęs. 0559233: Baltia RED. Ai, bet aš atnaujinau per patį telefoną tai gal todėl. Nes juk buvo kilus bėda, ir čia forume rašiau, kad neina 5800atnaujint per NSU nors ten viską randa ir parsiunčia. V21 --- Baigti citatą --- Aišku dėl to. Juk per tel. ten penkis MB teužima tas update. |
renatas25:
iskilo man klausimas kvailas :D kaip per ta NSU atnaujinti pati tel softa? :D niekur nerandu :D |
Gallardo:
--- Citata iš: renatas25 Rugsėjo 16, 2009, 17:24 ---iskilo man klausimas kvailas :D kaip per ta NSU atnaujinti pati tel softa? :D niekur nerandu :D --- Baigti citatą --- Kažką jau maišai :D Kaip galima nerast. Juk su NSU tik softą atnaujint ir gali. |
renatas25:
vat butent tik db sumasciau ka pasakiau :D as kazkodel pamaniau kad su NSS galima atnaujinti softa :D viskas aisku db jau. :D |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |