Telefonų modeliai > Nokia |
Nokia LT kalbos įdiegimas |
<< < (25/90) > >> |
grazhvee:
--- Citata iš: striptizaz Spalio 26, 2009, 16:03 ---skai ka raso kai ipuseja flashint - Waiting for communication response: 2 Waiting for communication response: 1 Error 0x84009427 communicating to phone. Unable to verify comm. Warning: Unable to communicate to product after flashing Flashing phone kas gali but? --- Baigti citatą --- kad cia nieko flashint nereikia.. paskaityk aprasyma ir ankstesnius komentarus, kad gali rasyti, kad product not found, ar dar ka, bet vistiek viska daryk pagal aprasyma.. |
paulezas:
Sveiki turiu 6500s jis is anglijos ir atristas nuo orange tinklo. tai jeigu as padarysiu update su nsu tai man neuzsiris jis? |
smiriukas:
Jeigu su Turbo Sim atrištas, tai manau gali prisirišt, o jeigu paprastai, tai nemanau, kad prisiriš. p.s. kas per meistrai, jeigu atriša, bet lt kalbos neįrašo.. :-X |
paulezas:
tai kad pirkau toki o jis sake kad pats atriso :D Įrašyta: Lapkritis 01, 2009, 18:41ir siaip del ko gali buti kad silpnas rysys nors centre miesto bunu... |
smiriukas:
Kad pats atsirišo nemanau.. Vienu žodžiu, kas nerizikuoja - negeria šampano. Tau spręsti ar atnaujinti ar ne, aš manau, kad neprisiriš.. Niekada man dar nebuvo nei viena Nokia prisirišus po atnaujinimo. |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |