Telefonų modeliai > Nokia
Nokia LT kalbos įdiegimas
Wyshniukas:
--- Citata iš: JuStInUxX Sausio 27, 2009, 21:35 ---mano yra Nokia 6120 classic, nieko nenaudoju. bet tas tlf yra tipo Vodafone.
--- Baigti citatą ---
Išimk SIM ir atminties kortelę, įjunk telefoną be SIM, suvesk datą/laiką jeigu prašys ir paskui išjungus telefoną, naujai įdėk SIM kortelę.
tdikas:
Man neprisijungia kompas prie telefo (6300) rodo sujungimo erora kai nuspaudi padidinimo stikla
Wyshniukas:
--- Citata iš: tdikas Sausio 27, 2009, 22:15 ---Man neprisijungia kompas prie telefo (6300) rodo sujungimo erora kai nuspaudi padidinimo stikla
--- Baigti citatą ---
O tai visos tvarkyklės telefono įrašytos? Kai prijungei kabelį, pasirinkai Phone/PC sutie režimą?
JuStInUxX:
nepadeda tas isjungimas su sim ir be sim... vistiek rodo ta pati...
Skandalas:
--- Citata iš: JuStInUxX Sausio 27, 2009, 20:11 ---sweiki, man cia atsitiko tokia problemele kad idiegus lietuviu kalba pagal jusu visa aprasyma pakeitus koda kai isirase naujas softas ijungus tlf raso "Telefonas neisijunge. Kreipkites i pardaveja." kas galetu but? ir dabar jau pc nebepagauna to tlf kai jis ta raso... lb prasau pagalbos :)
--- Baigti citatą ---
cia problema nedel pakeisto kodo.Kaska netaip darei,perskaityk dar karta viska atydziai .bandyk prijungt prie Nokia Software Updater ir jai prijungs ir leis perasyti tel,-perasyk.
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją