Telefonų modeliai > Nokia |
Nokia LT kalbos įdiegimas |
<< < (8/90) > >> |
YOO:
5000 (RM-362): 0558672 - CTR EURO EH NEO BLU LATIN LITH 0559032 - CTR EURO EH PER PURPLE LATIN LITH 0559285 - CTR EURO EH CYB GREE LATIN LITH |
renatasW:
sweiki . wiska padariau kaip aprasyta.wiskas kaip ir twarkoj,tik ten toj programoj NSS kur turi rasyti 1 file found raso not found >Products Dir('products').......Not Found. o apacioja po tuo langu raso ready, kame problema??? PADEKIT :( |
1525:
--- Citata iš: renatasW Kovo 17, 2009, 14:38 ---sweiki . wiska padariau kaip aprasyta.wiskas kaip ir twarkoj,tik ten toj programoj NSS kur turi rasyti 1 file found raso not found >Products Dir('products').......Not Found. o apacioja po tuo langu raso ready, kame problema??? PADEKIT :( --- Baigti citatą --- na kiek pamenu kai as dariau irgi tas pats buvo, bet ten nieko enreiksia... spausk viska kaip parasyta ir iseis... |
renatasW:
sorry neiseina neatsiranda mano esamas tel kodas ir toliau nieko neiseina padaryti :( |
1525:
--- Citata iš: renatasW Kovo 17, 2009, 19:21 ---sorry neiseina neatsiranda mano esamas tel kodas ir toliau nieko neiseina padaryti :( --- Baigti citatą --- daryk kaip aprasyta, tne kairem sone kazka paspauts riekia, jau nepamenu ;) tikria pavyks ir man tas pats atrode |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |