Telefonų modeliai > Motorola |
E398 -> I398 |
<< < (6/7) > >> |
Iceman:
Kai irasei veike iTunes? Shiaip tai limituotai veikia tas iTunes ant I398 (ir baterija labai sodina). Kazkas buvo sulietuvines, kuri tiko ant (E790, I398, E798...), bet db taip staigiai neradau Lygtais dabar naujausias yra R44 ::) |
Scooter87:
Svx ! iTunes taiispradziu isijunge bet nepaieskojo visai dainu! O sulietuvinimo niekaip nerandu! gal gali padeti nes visa diens narsiau ir niekaip nesurandu ko man reikia! :( Tipo skaiciau jog rasoma kad reikia suinstalinti iTunes 4.9 i PC ir tipo per ta programa reik kelti dainas!tipo veikia raso!Bet as naujesne ikeliau ir nepaieskojo kazkodel! o senesnes dar kolkas nebandziau! Del batarkes tai tu teisus irapskritai kai uzsimeciau kita softa tai baterija issausina per para, dvi tai sunkiai tebeistraukia! O jei nesunku gal kur pamatysi ta sulietuvinima tai imesk norodele! Gal dar zianai kokiu prijomu sitai motorolai!????jei nesunku parasyk! |
Iceman:
Del kalbos LT, man atrodo rasi cia (R373): http://madt.sytes.net/Team/e398/index.php?ind=downloads&op=section_view&idev=1 Del iTunes, tai tixliai nepamenu, norint ikelti reikia kad iTunes programa matytu tavo telefona ir kelti dainas i ta irengini... Nieko as beveik nesu padares savo motorolai: savo skina susikures, iconas pakeites, funlight nauja isidejes (kai kraunasi baterija ir skambina kas nors mirksi kitokiomis spalvomis nei standartinis), truputi seemus paredagaves... |
zolookas:
Jo, ten dar rasi Lietuvišką MP :) Tik kita skiltis. |
Scooter87:
o klausykit radau as ta sulietuvinima !viskas veikia ant i398 softo!AS TEN PASTEBEJAU JOG YRA kazkoki patobulinti softai r42 ir 45r lietuviskas!asjuos parsisiunciau ir niekaip neiseina man ju uzsimesti gal galit paaiskint, nes kaip pradedantis as taip neblogai jau cia pats pasidrariau! Bandziau per multiflecsa ismeta errora!pirma kaip ir parasyta forume meciau 42r!nepavyko!sakau gal 45r veiks nei velnio!ka daryt!??? ;D Becupa suikuriiau pilna! padekit jei nesunku! :) |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |