Programos > Windows Mobile programos
Delninukas O2 xda mini uzluzo softas
(1/1)
deivukas770:
Turiu klausima, vakar rasiau Leng i vokiska softa, norejau susilietuvinti ir nepastebejau kad ten windows mobile 5, o pas mane mobile6 ir uzluzo softas. O jam darosi tai, jog ne viena programa nepasileidzia meta eror tipo nesukurtas toks katalogas ir neleidzia per usb su pc sujungti. gal kas buvote susidure? Ir galite pagelbeti?
asiukas6:

--- Citata iš: deivukas770  Gruodžio 26, 2008, 16:06 ---Turiu klausima, vakar rasiau Leng i vokiska softa, norejau susilietuvinti ir nepastebejau kad ten windows mobile 5, o pas mane mobile6 ir uzluzo softas. O jam darosi tai, jog ne viena programa nepasileidzia meta eror tipo nesukurtas toks katalogas ir neleidzia per usb su pc sujungti. gal kas buvote susidure? Ir galite pagelbeti?

--- Baigti citatą ---
pabandyk hard reset padaryti
Įrašyta: Kovas 26, 2009, 23:26
--- Citata iš: asiukas6  Kovo 26, 2009, 23:26 ---
--- Citata iš: deivukas770  Gruodžio 26, 2008, 16:06 ---Turiu klausima, vakar rasiau Leng i vokiska softa, norejau susilietuvinti ir nepastebejau kad ten windows mobile 5, o pas mane mobile6 ir uzluzo softas. O jam darosi tai, jog ne viena programa nepasileidzia meta eror tipo nesukurtas toks katalogas ir neleidzia per usb su pc sujungti. gal kas buvote susidure? Ir galite pagelbeti?

--- Baigti citatą ---
pabandyk hard reset padaryti arba perrasyk nauja softa

--- Baigti citatą ---
Navigacija
Pranešimų sąrašas

Eiti į pilną versiją