Programos > Windows Mobile programos |
Delninukas O2 xda mini uzluzo softas |
(1/1) |
deivukas770:
Turiu klausima, vakar rasiau Leng i vokiska softa, norejau susilietuvinti ir nepastebejau kad ten windows mobile 5, o pas mane mobile6 ir uzluzo softas. O jam darosi tai, jog ne viena programa nepasileidzia meta eror tipo nesukurtas toks katalogas ir neleidzia per usb su pc sujungti. gal kas buvote susidure? Ir galite pagelbeti? |
asiukas6:
--- Citata iš: deivukas770 Gruodžio 26, 2008, 16:06 ---Turiu klausima, vakar rasiau Leng i vokiska softa, norejau susilietuvinti ir nepastebejau kad ten windows mobile 5, o pas mane mobile6 ir uzluzo softas. O jam darosi tai, jog ne viena programa nepasileidzia meta eror tipo nesukurtas toks katalogas ir neleidzia per usb su pc sujungti. gal kas buvote susidure? Ir galite pagelbeti? --- Baigti citatą --- pabandyk hard reset padaryti Įrašyta: Kovas 26, 2009, 23:26 --- Citata iš: asiukas6 Kovo 26, 2009, 23:26 --- --- Citata iš: deivukas770 Gruodžio 26, 2008, 16:06 ---Turiu klausima, vakar rasiau Leng i vokiska softa, norejau susilietuvinti ir nepastebejau kad ten windows mobile 5, o pas mane mobile6 ir uzluzo softas. O jam darosi tai, jog ne viena programa nepasileidzia meta eror tipo nesukurtas toks katalogas ir neleidzia per usb su pc sujungti. gal kas buvote susidure? Ir galite pagelbeti? --- Baigti citatą --- pabandyk hard reset padaryti arba perrasyk nauja softa --- Baigti citatą --- |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |