Telefonų modeliai > 5xxx

Padėkit, 5310XM neveikia po sušlapimo

<< < (2/3) > >>

probably00:
na tikiuos su tvarkys ta telefona jei ne tai ne teks pirkti kita :) o meistrai daznai taip daro pries metus man net nenorejo imti k800i atristi .

YOO:
na nesuprantu tada as meistru... tai meistravoji, taisai, tam kad tau nestu ir uzdirbtum pinigus, o jei atsidarai ir sakai neimsiu telefonu, tai tada *CENSORED* atsidaryt ? :)

1525:

--- Citata iš: probably00  Sausio 06, 2009, 13:40 ---na seip ji nunesiau bet meistras nelabai norejo ji imti taisyti nes sake tipo labai sunkiai taisomas telefonas visokiu bedu su juo buna o dar kai pasakiau kad suslapo tai vos ji ikalbinau kad pabandytu sutvarkyti ... tai jauciu tam telefonui kaput kaip ir sakei :D

--- Baigti citatą ---

Na ten toks ir meistras ,kuris moka pakeist telefono korpusa priejunkt prie box'o irp na ;)

newerno:
as nesakau kad moku taisyti bet jai atnesa paemu ir bandau rasti iseiti seniau neatrisdavau sakau kad nemoku o db bandau ieskot iseiti pirkt koda o gal univerali sim tinka taip ir siulau klientams :) o del atrisinejimo esu savamokslis tikrai niekada nebuciau galvojas kad tuom uzsiimsiu :)

probably00:
ai va iskilo klausimas buvau nuejes pas meistra paklaust kaip telefonas laikos pasake, kad profilaktiskas taisymas nepadejo tai dabar yra plaunamas ultra garsu ir po plovimo bandys per programuot ar dar yra vilciu, kad ji sutvarkys? :)

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją