Telefonų modeliai > Darbas su programine įranga

DB201x\DB2020 Bet kokio CID patch'inimas

Puslapiai: << < (3/20) > >>

TRASh:

Isbandziau siuo budu CID52 patchint,viskas lygiai taip pat kaip ir CID53,veikia kuo puikiausiai.
Isikeliat i telefona db2020+tel.modelis,paleidziat tel,zaidimu aplanke randate "executor",paleidziat.Kai telefonas uzgesta istraukiat baterija.Tada 'C' jungiat prie jdflasher'io (nuimkit 'RSA' varnele) pasirinke qa2020.xml. Irasot rest faila nuo savo telefono ir galiausiai qa patcha.Viskas,baigta.

smiriukas:

Bėda tame man,kad supatchina viską normaliai, bet  telefonas po to neįsijungia, tenka perrašyti softą. Nu nežinau, nežinau.. :)

TRASh:

Man viskas ok,gal pamirstat pries rasydami QA patch pries tai irasyt rest faila? Nes jo neirasius tikrai telefonas neisijungs.Kai pasigaminti yra aprasyta.

smiriukas:

--- Citata iš: TRASh  Sausio 29, 2009, 15:47 ---Man viskas ok,gal pamirstat pries rasydami QA patch pries tai irasyt rest faila? Nes jo neirasius tikrai telefonas neisijungs.Kai pasigaminti yra aprasyta.

--- Baigti citatą ---
Įrašyti,tai aš jį įrašydavau tikrai, bet dabar nepamenu ar prieš QA patch ar po..  ::) :) Na dabar nelabai turiu laiko, tai gal kada vėliau išbandysiu vėl iš naujo padaryt viską.

TRASh:

Pirmiausia reikia irasyt rest,o tik po to QA.

Puslapiai: << < (3/20) > >>

Eiti į pilną versiją