Telefonų modeliai > Darbas su programine įranga
DB201x\DB2020 Bet kokio CID patch'inimas
Skandalas:
w610 http://www.topse.ru/forum/local_links.php?catid=374
subas:
nja uz softa dekingas ajsku labiau noretusi R8BA024 bet tiks ir R6BC002 be tjo kuris is ju geresnis ar jokio cia skirtumo? nja o del pashinimo taj visvien tas pats kaj tik "executor" paspaudi tlf nugesta baltaj daugiau ir neisijungia bandziau net ir po uzgesimo junkti dar nieko neirasines visvien neisijungia, o gal zinot atsiras kokia XS++ ar setol2 kuri ejs ant cid 53? ;)
TRASh:
Na siaip galetum ir suprantamiau rasyt,o ne ONE.LT kalba :D Tikrai turi viskas veikt su JdFlasher+AnyCid+executor...Nebent rankos kreivos,tada jau nelabai kas pades.
subas:
Na aciu uz izeidinejimus,db tureciau kaip tikras lietuvis atsiversti savo juodaji zodina, taciau taip tik parodysiu sawo kalbos stoka. Jei apskritai pats nieko neismanai tai nerasinek...ok nenukripsiu nuo temos, mano weiksmai: imetu 'executor' tlf nugesta istraukiu baterija idedu, jungiu prie far, pasirenku qa2020 scripta nuemu nuo RSA varnele, atidarau bflash, imetu rest ir qa po wisko atjungiu tlf ir jis nebeisijungia... Stai kokia problema seip ne man vienam...:)
TRASh:
O tu koki JdFlasher'i naudoji? Ten kur mano duotas linkas ar koki kita? Nes pas mane viduj archyvo idetas atnaujintas,su nauju qa2020.xml failu...Siandien teko K800 su CID53 atrist,viskas kuo puikiausiai suveike.Del neismanymo tai geriau patylesiu :)