Telefonų modeliai > Darbas su programine įranga
DB201x\DB2020 Bet kokio CID patch'inimas
motomanas1:
--- Citata iš: Modz Kovo 21, 2009, 21:12 ---Kur gauti w660 R8BB001 executor faila?¿
--- Baigti citatą ---
Bandyk googlinti...taciau siulau isirasyti w660i fw bus walkman'as ir daug daugiau jam wisko rasi...be to galiu patarti...parsisiusk ta softa atitinkanti anycid'a tada uzlausk tlf. Pasileisk per qa scripta tada irasyk kita softo wersija kuria nori ir pabaigoje qa patch'a. Stai tokia gudrybe darau as. ;)
Modz:
--- Citata iš: motomanas1 Kovo 21, 2009, 21:57 ---
--- Citata iš: Modz Kovo 21, 2009, 21:12 ---Kur gauti w660 R8BB001 executor faila?¿
--- Baigti citatą ---
Bandyk googlinti...taciau siulau isirasyti w660i fw bus walkman'as ir daug daugiau jam wisko rasi...be to galiu patarti...parsisiusk ta softa atitinkanti anycid'a tada uzlausk tlf. Pasileisk per qa scripta tada irasyk kita softo wersija kuria nori ir pabaigoje qa patch'a. Stai tokia gudrybe darau as. ;)
--- Baigti citatą ---
zinau zinau:D, kazkaip nerandu to failo, o jei ir randu ka tai neveikia, reikes tavo pasiulyta varianta megynti
TreX-:
Kai aš per JDFlasher prisijungiu (su w200i), man meta tik oflash ir ofs, tačiau bflash ir bfs nėra, ką daryti?
P.S. Ar būtina tpa folderį (su executor programa) kelt per Far Manager? Nes aš kėliau per SET2L ( su Far nerandu kaip :/)
motomanas1:
Neswarbu per kur tu ikeli swarbiausia kad tu ji imestum ten kur reikia...taciau po tlf uzlauzimo junk prie far ir skaityk wirsuje kas parasyta. P.s. ko tu ten nerandi ofs/tpa/preset/custom.;)
TreX-:
Na gerai, viskas tvarkoj, rodo bflash ir visus kitus folderius, tačiau kai bandau 5eiti į bflash man išmeta tokį patį error kaip, kad vienas skelbė anksčiau. [wi_lius]