Telefonų modeliai > x5x |
ar ymano perasyt sw |
<< < (3/5) > >> |
Usher:
As parsisiunciau sita fw update fajla kur sitoj temoj yra nurodyta,ir man jis nepasilejdzia.kaj as ant jo paspaudziu,ismeta dosini langa ir poto lentele su error "windows can not run ms-dos function" ir buna mygtukaj "uzdaryti" ir "nepajsyti" bet kuri is ju paspaudus uzsidaro tas langas. nu kazkajp panasiaj.taj ka cia man daryt? |
Unguriukas:
Ant tos Fw paspausk desni peles klavisa, Properties ir ties "Compatibilyti" skiltimi uzdek varnele ant "Run this program in compatibilyti mode for:" As cia aiskinu pagal Windows XP sistema. Jeigu pas tave Windows XP OS tada pasirink ten Windows 95. Turetu padet nes man taspats buvo nutike. |
Usher:
Unguriukas, zinok nepadeda... Wistiek tas pats... Rytoj parasysiu kajp ten tiksliaj raso. Ten dar kazkokius adresus meta, kurie nuweda i c:\windows\system32\autoexe.nt nu kazkajp panasiaj. taj kodel cia tajp??? |
Unguriukas:
Tikriausiai yra pazeistas kaskoks OS failas. Geriausias budas butu perasyt OS :) |
Usher:
Bl pas mane tik wienas hardo skirsnis...taj bl as wiska prarasiu...gal imanoma sukurt kajp nors sukurt antra disko skirsni dabar? |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |