Telefonų modeliai > Nokia
Noriu isigyti E51, ka mano apie si tel
Aliusv4:
Sveiki, sugedo mano sony ericson telefonas :( , visada buvau se fanas bet dabar kazkaip susidomejau siuo telefonu (subj.) Noriu paklausti kad gerb. forumo dalyviai mano apie si telefona: na ar verta, gal turi koki dazna gedima ir pan. Taip pat noriu paklausti gal kas bandet ar zinot del GPS: isigijus bluetooth gps imtuva ar veiktu e51 ir ar yra jam i-go programa.
Na zodziu biudzetas svarbu, todel nenoriu nudegti naguciu, lauksiu pasisakymu
Dekui.
Gallardo:
Tomtom'as puikiai veikia su šia nokia.
Aliusv4:
Tomtom'as puikiai veikia su šia nokia.
Dekui uz atsakyma, smarkiai googlinau sia tema, pasirodo yra e51 ir e51-2 (2-ras prastesnis). Dar toks klausimas raso, kad tel atmintis tik SIM, ten gal klaida. Turiu daug kontaktu >250, netilps?
Na kad daugiau nieko nerandu uz tokia kaina (tele2 740,- arba 240 per 2m) su wlan ir blutooth.
.
Kaip Jums Jusu telefonas, ar esate patenkintas?
1525:
Na kiek turejua rnakoj ,gan aptogus valdymas, daug funkciju ;) manau vertas tokios kainos ;) manau ir pirkit ir tikrai nepasigialesit ;) kaip tik ir as sita modley greitu metu planuoju isigyti ;)
Gallardo:
Pagal mane tele2 salone kaiptik e51-2 ir yra. Nes be kameros. Ir matmenys kiti nei e51-1. Šiaip du draugai turi e51-1 ir patenkinti. Tik ekranas didesnis truputį galėtų būt. O dėl kontaktų nesuk galvos. Drąsiai ir 1000 tilptų.
Įrašyta: Sausis 09, 2009, 14:10Jei Kaune lankais čia gali pasižiūrėt , pigiau būtų http://telearena.lt/katalogas.php?da=nokia
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją