Telefonų modeliai > Darbas su programine įranga
P1i (ir kitu smartphone) FW perrašymas/atnaujinimas, reikia instrukcijos
(1/4) > >>
owizzz:
bukit zmones, kaip neturesit ka darytt, ta isukurkit tutoriala, kaip isimest FW i tela (man siuo atveju reiketu moket i P1) per SEUS...  viska issamiai... ka is kur siust, kada ka spaust ir pan.. ;)  skubiai nereikia, taciau ka igalesit, sukurkit ;)
smiriukas:
Kaip suprast įmesti FW į telefoną? Beje su SEUS galima tik atnaujinti telefono FW, daugiau nieko nepadarysi...
owizzz:
na, su gallardo cia vakar diskutavom... tipo gausiu p1, priinstaliuosiu tiek kasko, kol atsiras daug siuksliu telefone, ir jis suletes... arba noresiu isimest w1 FW (gallardo sake kad jau lyg kaskas kuria...) tai sake kad per xs++ arba setool2lite neimanoma i si tela paprastai FW imest... reikia per SE update programa kaskokia .. ten ne SEUS? suklydau? :D
smiriukas:

--- Citata iš: owizzz  Sausio 13, 2009, 16:19 ---na, su gallardo cia vakar diskutavom... tipo gausiu p1, priinstaliuosiu tiek kasko, kol atsiras daug siuksliu telefone, ir jis suletes... arba noresiu isimest w1 FW (gallardo sake kad jau lyg kaskas kuria...) tai sake kad per xs++ arba setool2lite neimanoma i si tela paprastai FW imest... reikia per SE update programa kaskokia .. ten ne SEUS? suklydau? :D

--- Baigti citatą ---
Na nežinau kaip čia yra, bet kažko nelabai tikisi,kad su SEUS tu ką nors rimčiau padarysi telefonui negu tik atnaujinsi (kitokių funkcijų kaip tik naujinimas ši programa mano žiniomis neturi)..
Gallardo:
Aš sakiau , kad nėra nemokamos programos su kuria būtų galima flash'int smartphone'us. O su SEUS galima atnaujint arba įrašyt tą patį fw.
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją