Operatoriai > Pildyk |
TELE-2 BUGAI |
<< < (4/15) > >> |
YOO:
na atrodo gyvenu ne kaimo gludumoj, bet tele2 rysys tai eina pypt, lauke tai normaliai, bet namie no signal arba viena padala, tiesa kaip taisau telus tai naudojuos, nes tikrinu rysy, jei pasigauna tele2, tai telefui su rysiu tikrai viskas OK :laugh: |
Gallardo:
Pas mane antram telefone tele2 . Kitam omnitel. Tai ryšys skiriasi kaip diena nuo nakties. Būdavo į Vilkaviškį nuvažiuoju man tele2 pradeda siuntinėt "Dobro pozhalovat v Rossiyu" . Vasarą su draugais žvejot važiuodavom. Pas visus beveik tele2 , ir nesvarbu Kauno, Prienų , Trakų rajone ežeras , lipi ant kalniuko , kad paskambint galėtum. Aišku nesakau , kad čia taip prie kiekvieno vandens telkinio. Bet kuriozų buvo. Dabar dar pastebėjau , kad kai į maximą įeini kartais tele2 ryšys dingsta :eek: |
1525:
--- Citata iš: Gallardo Balandžio 02, 2009, 20:18 ---Pas mane antram telefone tele2 . Kitam omnitel. Tai ryšys skiriasi kaip diena nuo nakties. Būdavo į Vilkaviškį nuvažiuoju man tele2 pradeda siuntinėt "Dobro pozhalovat v Rossiyu" . Vasarą su draugais žvejot važiuodavom. Pas visus beveik tele2 , ir nesvarbu Kauno, Prienų , Trakų rajone ežeras , lipi ant kalniuko , kad paskambint galėtum. Aišku nesakau , kad čia taip prie kiekvieno vandens telkinio. Bet kuriozų buvo. Dabar dar pastebėjau , kad kai į maximą įeini kartais tele2 ryšys dingsta :eek: --- Baigti citatą --- pritariu, nusileidi i rusį tas pats kaip be telefono :D ar pavaziuoji kurnos prie sienos tai nesitikek is tele 2 :D |
Omgwtf:
L-A-B-A-S forever :D |
smiriukas:
--- Citata iš: Omgwtf Balandžio 02, 2009, 21:27 ---L-A-B-A-S forever :D --- Baigti citatą --- Pritariu, kol kas nieko aš būtent sau geriau už jį nerandu. ;) |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |