Operatoriai > Pildyk
TELE-2 BUGAI
1525:
paziureciau kai po sesiu metu drasiai su savo L7 naudotumeis kai kiti 10 i prieki pazengusia technologija naudotusi :D
MantasST:
--- Citata iš: 1525 Balandžio 18, 2009, 09:37 ---paziureciau kai po sesiu metu drasiai su savo L7 naudotumeis kai kiti 10 i prieki pazengusia technologija naudotusi :D
--- Baigti citatą ---
Nesivaikau nauju madu ir neprasineju tevu "Nupirk man ta telefona" :D
Na zinoma, gal ir neatlaikys. Na bet suabejoti mane privercia mano tevai : turi telefonus apie 4 metus ir kaip nauji atrodo, puikiai veikia, ne karto negedo. Dar turim uzsilikusia erricson plyta, kuri dar iki siol be priekaistu veikia :)
Tai vat, visko gali but, gal dar issitrauksiu 2015-aisiais is kisenes L7 :) Nes telefonu as nekeiciu kaip pirstiniu, nesuvokiu is kur jus imat apie 20 telefonu? :O nes kai i galerija uzsuku tai OHOHO :D
motomanas1:
Wyresni zmones tlf taip neminko kaip jaunimas, jiems swarbiausia paskambinti, tdl tlf tiek laiko. As taip pat tlf kaip kojiniu nekeiciu. Megstu prisiristi prie daiktu, keiciu tlf tik pratesiant sutarti. Na aisku tai suzinojus db kskp tlf. sumenkina kai zinai kad po 6m jis neatliks sawo swarbiausiu funkciju. Apskritai jei jis juos istems:D
1525:
Tau visu pirma baterija "nusibaigs" pora kartu reiks keist iki 2015 :D o dabar nauju bateriju jam negamina nusipirksi sena su pasibaigusiu galiojimu :D as ir nemegstu prie tu telefonu prisirist turiu 6233, bet kai atrandu telefona kuris yra patogus ir baterija laiko ilgia pasilieku :D
MantasST:
Na as tai stebiuosi savo motorola, jai jau 3 su puse metu, gal daugiau, o baterija laiko 5-6 dienas su intensyviu skambinimu, muzikos klausimu, elf programom ir t.t. Cool :)
Dabar mastau kokio naujo telefo noreciau :) Bet tai tik svajones. KOL KAS :D
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją