Operatoriai > Pildyk
TELE-2 BUGAI
kestas5:
Ir as cia isiterpsiu tie tele2 bugai kartais geras dalykas buna visaj sejp naudoju ir tele2 ir labas tele2 man nepatinka tik kad kaj kur silpnaj gaudo rysy ir kad intike siuntimas daznaj trukineja su labu netas patikimesnis greitesnis . O dar del tu bugu paklaust noriu gal kam yra toks pat bugas kajp man as be saskaitos galiu kiek tik noriu nete sedet skype tik negaliu duomenu siustis nes ties 177kb nutruksta bet sejp galiu narsyt bet kiek
TautvydasM.:
Prisimenu pries kokisu metus buvau neta uzsakes gavau 1gb tai kokius puse metu eidavau i interneta ir narsydavau dykai nors buvau jau isbaiges ta 1gb ;D
luzhis:
Aš jau 4 metus nemokamai sms siunčiu į visus tinklus ;D nežinau kodėl taip yra bet saskaita pildydavau tik kad galiot nenustotu.Kai papildydavau saskaita sms būdavo mokami o kai ji baigdavosi vis tiek sms siūsdavosi o per diena virš 100 sms išsiunčiu ;D
1525:
--- Citata iš: luzhis Sausio 02, 2011, 13:01 ---Aš jau 4 metus nemokamai sms siunčiu į visus tinklus ;D nežinau kodėl taip yra bet saskaita pildydavau tik kad galiot nenustotu.Kai papildydavau saskaita sms būdavo mokami o kai ji baigdavosi vis tiek sms siūsdavosi o per diena virš 100 sms išsiunčiu ;D
--- Baigti citatą ---
Man irgi taip buvo, kol neprizaidziau su akcijom i Labas ir masinem zinutem :D 2 metus tikrai siuntinejos i visus tinklus nemokamai :d
luzhis:
buvo bajeris draugas turėjo tele2 korta kurioje intikas visada budavo nemokamas,pardavė ja klasiokui už 30lt o po poros dienu tas bugas dingo ;D ;D ;D
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją