Telefonų modeliai > Darbas su programine įranga |
Instrukcija: FW CID53 perrašymas su FAR+JDFlasher |
<< < (3/19) > >> |
JauniusN:
--- Citata iš: auris69 Birželio 20, 2009, 16:36 ---Pabandyk kitas platformas :) man padejo kazkad :) O kita far bandei? --- Baigti citatą --- Platformas ta prasme Db2012 ir etc? (n00b'as aš. Pirmas SE po kelių metų pertraukos.) siunčiuos ir kitokį dabar, gal padės. (P.S. perašiau FW, bet vistiek. ) Tai bandysiu su tavo nurodymais. |
auris69:
--- Citata iš: JauniusN Birželio 20, 2009, 16:40 --- --- Citata iš: auris69 Birželio 20, 2009, 16:36 ---Pabandyk kitas platformas :) man padejo kazkad :) O kita far bandei? --- Baigti citatą --- Platformas ta prasme Db2012 ir etc? (n00b'as aš. Pirmas SE po kelių metų pertraukos.) siunčiuos ir kitokį dabar, gal padės. (P.S. perašiau FW, bet vistiek. ) Tai bandysiu su tavo nurodymais. --- Baigti citatą --- Taip Smiley apie tas pacias kalbu |
JauniusN:
--- Citata iš: auris69 Birželio 20, 2009, 16:46 --- --- Citata iš: JauniusN Birželio 20, 2009, 16:40 --- --- Citata iš: auris69 Birželio 20, 2009, 16:36 ---Pabandyk kitas platformas :) man padejo kazkad :) O kita far bandei? --- Baigti citatą --- Platformas ta prasme Db2012 ir etc? (n00b'as aš. Pirmas SE po kelių metų pertraukos.) siunčiuos ir kitokį dabar, gal padės. (P.S. perašiau FW, bet vistiek. ) Tai bandysiu su tavo nurodymais. --- Baigti citatą --- Taip Smiley apie tas pacias kalbu --- Baigti citatą --- Šnipštas. Su kitu nepavyko, keičiau platformas, bet vistiek nieko nesigavo. Žodžiu, galėsiu sėdėt su pririštu anglišku tel. :-X |
smiriukas:
Tu nori atsirišti jį? Jeigu taip, tai vien FW perrašęs jo neatriši.. |
JauniusN:
--- Citata iš: smiriukas Birželio 20, 2009, 17:00 ---Tu nori atsirišti jį? Jeigu taip, tai vien FW perrašęs jo neatriši.. --- Baigti citatą --- Pirmausia įsivest Baltic FW, o poto atisirišt. Bet kiek žiūrėjau šita programa yra pagrindinė viskam, o jeigu nei šita man neveikia, tada š.... Net nebežinau ką daryt. ??? Turit dar kas kokių nors pasiūlymų be nešimo pas meistrus?... :( |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |