Telefonų modeliai > Darbas su programine įranga |
Instrukcija: FW CID53 perrašymas su FAR+JDFlasher |
<< < (9/19) > >> |
shoo:
Zinai,as apie tuos telefus nelabai ka raukiu,net nezinau kokia platforma. Kas per platforma? Ir seip,ar gali rysio negaudyt del softo? Tai kazkaip gaila nest pas meistrus ir pinigus i bala ismest,jai ne softe kalte.. P.s Paaiskink,kas per platforma ;D |
auris69:
--- Citata iš: shoo Rugpjūčio 06, 2009, 18:11 ---Zinai,as apie tuos telefus nelabai ka raukiu,net nezinau kokia platforma. Kas per platforma? Ir seip,ar gali rysio negaudyt del softo? Tai kazkaip gaila nest pas meistrus ir pinigus i bala ismest,jai ne softe kalte.. P.s Paaiskink,kas per platforma ;D --- Baigti citatą --- Gali, bet didesne tikimybe mechaninis gedimas. Platforma, tai ka pasirenki 3 ir 9 step, tik nekeisk speed ir palik DCU 60 pabandyk ten kur DB... pakaitaliot :) |
shoo:
dekui uz info ;D o mano laidas dcu65 nieko blogo? Įrašyta: Rugpjūtis 06, 2009, 18:33 --- Citata iš: shoo Rugpjūčio 06, 2009, 18:33 ---dekui uz info ;D o mano laidas dcu65 nieko blogo? Ir man rodos,kad ne techninis gedimas,nes ir pats telefonas nesamones daro :D kai kas skambina spaudi atsiliept,bet atsimeta,arba kalbi,kalbi ir *CENSORED* dingta rysys,o ant galo vapse rysys dingo. --- Baigti citatą --- Įrašyta: Rugpjūtis 06, 2009, 18:36pakeiti i 2012 ir error,tik i 2020 leidzia,kitokiu ne. :( taip noriu perrasyt,bet neina :'( |
auris69:
--- Citata iš: shoo Rugpjūčio 06, 2009, 18:45 ---dekui uz info ;D o mano laidas dcu65 nieko blogo? Įrašyta: Rugpjūtis 06, 2009, 18:33 --- Citata iš: shoo Rugpjūčio 06, 2009, 18:33 ---dekui uz info ;D o mano laidas dcu65 nieko blogo? Ir man rodos,kad ne techninis gedimas,nes ir pats telefonas nesamones daro :D kai kas skambina spaudi atsiliept,bet atsimeta,arba kalbi,kalbi ir *CENSORED* dingta rysys,o ant galo vapse rysys dingo. --- Baigti citatą --- Įrašyta: Rugpjūtis 06, 2009, 18:36pakeiti i 2012 ir error,tik i 2020 leidzia,kitokiu ne. :( taip noriu perrasyt,bet neina :'( --- Baigti citatą --- Wa kame reples, reikia DCU 60 |
shoo:
Kuo skiriasi DCU 65 , nuo DCU60? Ir iskur gaut DCU60 ,nes su 4 laidais bandziau ir tas pats error'as,gal ne laide esme? |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |