Telefonų modeliai > Darbas su programine įranga
Instrukcija: FW CID53 perrašymas su FAR+JDFlasher
<< < (9/19) > >>
shoo:
Zinai,as apie tuos telefus nelabai ka raukiu,net nezinau kokia platforma. Kas per platforma? Ir seip,ar gali rysio negaudyt del softo? Tai kazkaip gaila nest pas meistrus ir pinigus i bala ismest,jai ne softe kalte.. P.s Paaiskink,kas per platforma  ;D
auris69:

--- Citata iš: shoo  Rugpjūčio 06, 2009, 18:11 ---Zinai,as apie tuos telefus nelabai ka raukiu,net nezinau kokia platforma. Kas per platforma? Ir seip,ar gali rysio negaudyt del softo? Tai kazkaip gaila nest pas meistrus ir pinigus i bala ismest,jai ne softe kalte.. P.s Paaiskink,kas per platforma  ;D

--- Baigti citatą ---

Gali, bet didesne tikimybe mechaninis gedimas. Platforma, tai ka pasirenki 3 ir 9 step, tik nekeisk speed ir palik DCU 60 pabandyk ten kur DB... pakaitaliot :)
shoo:
dekui uz info  ;D o mano laidas dcu65 nieko blogo?
Įrašyta: Rugpjūtis 06, 2009, 18:33
--- Citata iš: shoo  Rugpjūčio 06, 2009, 18:33 ---dekui uz info  ;D o mano laidas dcu65 nieko blogo? Ir man rodos,kad ne techninis gedimas,nes ir pats telefonas nesamones daro  :D kai kas skambina spaudi atsiliept,bet atsimeta,arba kalbi,kalbi ir *CENSORED* dingta rysys,o ant galo vapse rysys dingo.

--- Baigti citatą ---

Įrašyta: Rugpjūtis 06, 2009, 18:36pakeiti i 2012 ir error,tik i 2020 leidzia,kitokiu ne.  :( taip noriu perrasyt,bet neina  :'(
auris69:

--- Citata iš: shoo  Rugpjūčio 06, 2009, 18:45 ---dekui uz info  ;D o mano laidas dcu65 nieko blogo?
Įrašyta: Rugpjūtis 06, 2009, 18:33
--- Citata iš: shoo  Rugpjūčio 06, 2009, 18:33 ---dekui uz info  ;D o mano laidas dcu65 nieko blogo? Ir man rodos,kad ne techninis gedimas,nes ir pats telefonas nesamones daro  :D kai kas skambina spaudi atsiliept,bet atsimeta,arba kalbi,kalbi ir *CENSORED* dingta rysys,o ant galo vapse rysys dingo.

--- Baigti citatą ---

Įrašyta: Rugpjūtis 06, 2009, 18:36pakeiti i 2012 ir error,tik i 2020 leidzia,kitokiu ne.  :( taip noriu perrasyt,bet neina  :'(

--- Baigti citatą ---

Wa kame reples, reikia DCU 60
shoo:
Kuo skiriasi DCU 65 , nuo DCU60? Ir iskur gaut DCU60 ,nes su 4 laidais bandziau ir tas pats error'as,gal ne laide esme?
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją