Telefonų modeliai > Darbas su programine įranga |
Instrukcija: FW CID53 perrašymas su FAR+JDFlasher |
<< < (18/19) > >> |
foxass:
Ne tame esme. perrasyt paciam softa yra gerai nes sutaupai litus bet galetu but prgrama kuri betkuriam soniakui sugeneruoja faila ir jis atsirisa. Boxa pirk dar nesusiruosiau nes litu mazoka nors seip reiktu, nes pagrindas pas mane softai uzlenkti arba priristi ka gaunu |
auris69:
--- Citata iš: foxass Gegužės 05, 2010, 14:36 ---Ne tame esme. perrasyt paciam softa yra gerai nes sutaupai litus bet galetu but prgrama kuri betkuriam soniakui sugeneruoja faila ir jis atsirisa. Boxa pirk dar nesusiruosiau nes litu mazoka nors seip reiktu, nes pagrindas pas mane softai uzlenkti arba priristi ka gaunu --- Baigti citatą --- galėtu būti..... |
bEasy:
viskas puikiai isejo, per 10 - 15 min nusiflashinau savo s500i sekdamas sias instrukcijas, nieko nereikejo atrisinet po to, jokiu erroru nebuvo, aciu uz detalu tut ;) |
EdgarasT:
Sveiki, Esu visiškai žalias šituose dalykuose, pagal šitą tutorialą sugebėjau perrašyt tą FW, bet kilo klausimas ar įmanoma kaip nors iš CID 53 pakeist į CID 52?? |
auris69:
--- Citata iš: EdgarasT Rugpjūčio 18, 2010, 11:18 ---Sveiki, Esu visiškai žalias šituose dalykuose, pagal šitą tutorialą sugebėjau perrašyt tą FW, bet kilo klausimas ar įmanoma kaip nors iš CID 53 pakeist į CID 52?? --- Baigti citatą --- Be meistrų pagalbos-ne. |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |