Programos > Programos asmeniniam kompiuteriui |
Problema su HDD |
(1/3) > >> |
svaigulis:
tj vat atsitiko beda... pas mane yra du hdd bet kai ieinu i my computer rodo tik viena, o per device manager rodo kad yra ir antras... startuojant pc spaudziu del ir ten rodo kad yra dar vienas hdd... gal zinot kame cia problema? :( |
Wyshniukas:
Screenshot'ą padaryt "Disk Management". Spėju nusimušęs bus antrasis ir bus "Unlocated space", ką reikštų kad dingo visa info ir reikės formatuot vis tiek, kad padaryt aktyvų. |
killer_beast:
o tu antra hdd pajungiai kaip slave ar kaip master? siaip yra kiri hardai kurie gali buti tik master ir neveikia jei yra antras hardas pajungtas kaip master. |
svaigulis:
pas mane seniau veikdavo, jau vat db padariau kad rodytu ir veiktu.. bet kai pc startuojasi raso tipo kad rastas hdd bet su klaida kazkokia ir visad reik spausti f4 kad uzsikrautu... va screenshotas |
Wyshniukas:
--- Citata iš: svaigulis Sausio 25, 2009, 17:13 ---pas mane seniau veikdavo, jau vat db padariau kad rodytu ir veiktu.. bet kai pc startuojasi raso tipo kad rastas hdd bet su klaida kazkokia ir visad reik spausti f4 kad uzsikrautu... va screenshotas --- Baigti citatą --- http://support.microsoft.com/kb/308424/ |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |