Telefonų modeliai > LG
LG KP 500 (cookie)
ANGLAS:
Sveiki. Perziurejau foruma ir neradau jokiu temu apie LG KP500 (toliau "cookie"). Tad nusprendziau sukurti tema apie si nuostabu sumanuji telefona. Dalinkites informacija apie ji, diskutuokite.
grazhvee:
jis nera sumanusis, tiesiog paprastas telefonas su touchscreenu. as angluose rinkaus tarp sito ir lg viewty, pasiemiau lg viewty, nes kamera geresne, o kaina ju ta pati :) o siaip jis gan toks lengvas didelis ekranas, siaip patogus toks :)
ANGLAS:
--- Citata iš: xxxedvinas Sausio 26, 2009, 18:46 ---tikrai labai grazus modelis ir dar didelis ekranas :),bet as nepirkciau vien del to kad gamina LG
--- Baigti citatą ---
Nu zinok pats ji turiu antra diena ir tikrai nenusivyliau... kaip uz tokia kaina... tik va gaila as dar nerandu internete jam skirtu normaliu programu, zaidimu...
Įrašyta: Sausis 26, 2009, 18:48
--- Citata iš: grazhvee Sausio 26, 2009, 18:47 ---jis nera sumanusis, tiesiog paprastas telefonas su touchscreenu. as angluose rinkaus tarp sito ir lg viewty, pasiemiau lg viewty, nes kamera geresne, o kaina ju ta pati :) o siaip jis gan toks lengvas didelis ekranas, siaip patogus toks :)
--- Baigti citatą ---
nu as buvau rades jog jis sumanusis. o jei ir ne, vistiek nematau skirtumo tarp sumanaus ir paprasto... tik va jo Cookie kamera tokia lieva kad.......... lyginant su SE k800i su tiek pat MP tai nesulyginama....
1525:
Pigiuaisas touchscreena turintis telefonas ;) ko noret is jo 256k spalvu.. ;) ir siaip kai uz otkai kaina nera ko tiketis ;)
ANGLAS:
--- Citata iš: 1525 Sausio 26, 2009, 18:54 ---Pigiuaisas touchscreena turintis telefonas ;) ko noret is jo 256k spalvu.. ;) ir siaip kai uz otkai kaina nera ko tiketis ;)
--- Baigti citatą ---
Man nepatinka kai buna prikista visokio slamsto: daug neparankiu, nepraktisku priemoniu. o jame viskas su saiku. nu cia siaiptai kiekvienam pagal skoni. bet va man jis yra tikrai neblogas... :)