Telefonų modeliai > LG |
LG KP 500 (cookie) |
<< < (3/15) > >> |
smiriukas:
--- Citata iš: grazhvee Sausio 26, 2009, 19:48 ---ant symbian atsisiunti programa ir skaito .avi :) --- Baigti citatą --- Aha,net ir daugiau skaito.. Aš su 6120c be problemų galiu žiūrėti filmus (pasigyriau :D ).. |
ANGLAS:
Nu gerai. Taip iseina kad sis tel paskutinis s.... pagal daugumos nuomone. tai kam as ji pirkau...??? :'( :'( :'( :D :D :D siaiptai nebuvau bandes LG o db paziuresiu kas cia per vienas.... |
smiriukas:
Nemanau,kad čia paskutinis šūdas, bet nemanau,kad ir labai geras telefonas.. Manęs kažkaip po dviejų turėtų LG Shine nebetraukia LG firma, užteko man jau tų LG (tas pats ir su Samsung'ais). |
grazhvee:
nesakau, kad sudas tai ir as is sito arba lg viewty rinkaus, taip pat nesu turejes ne vieno LG, siaip patiko man visai, nenuvyle. bet visviena ji iskeiciau i symbian telefona, man symbian geriausi, nes ju galimybes neribotos, na o situ touchscreenu, lb ribotos, nes programu nedaug touchscreenam :( o kad butu pas lg viewty softe kazkas ispudingo, tai nepasirode man :) nu toks paprastas telefonas su touchscreenu :) |
ANGLAS:
--- Citata iš: grazhvee Sausio 26, 2009, 20:00 ---nesakau, kad sudas tai ir as is sito arba lg viewty rinkaus, taip pat nesu turejes ne vieno LG, siaip patiko man visai, nenuvyle. bet visviena ji iskeiciau i symbian telefona, man symbian geriausi, nes ju galimybes neribotos, na o situ touchscreenu, lb ribotos, nes programu nedaug touchscreenam :( o kad butu pas lg viewty softe kazkas ispudingo, tai nepasirode man :) nu toks paprastas telefonas su touchscreenu :) --- Baigti citatą --- nu taip. ne visu poreikiai vienodi... |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |