Telefonų modeliai > LG
LG KP 500 (cookie)
<< < (13/15) > >>
YOO:

--- Citata iš: HErrA  Liepos 21, 2010, 17:17 ---Kodel man nerodo kas skambina arba raso? Nu tipo nr rodo bet vardo nerodo nors tas nr yra pas mane korteleje uzvardintas ir issaugotas?

--- Baigti citatą ---
na realu kad tai programine problema, gali padet parametru atstatymas arba perprogramavimas, bet aisku abejais atvejais dings ikelti paveiksleliai, melodijos, numeriai ir t.t.
HErrA:

--- Citata iš: YOO  Liepos 22, 2010, 09:20 ---
--- Citata iš: HErrA  Liepos 21, 2010, 17:17 ---Kodel man nerodo kas skambina arba raso? Nu tipo nr rodo bet vardo nerodo nors tas nr yra pas mane korteleje uzvardintas ir issaugotas?

--- Baigti citatą ---
na realu kad tai programine problema, gali padet parametru atstatymas arba perprogramavimas, bet aisku abejais atvejais dings ikelti paveiksleliai, melodijos, numeriai ir t.t.

--- Baigti citatą ---

Tipo viskas kas telefone yra?  Nu reikes tada pameginti.
YOO:

--- Citata iš: HErrA  Liepos 22, 2010, 11:06 ---
--- Citata iš: YOO  Liepos 22, 2010, 09:20 ---

--- Baigti citatą ---

--- Baigti citatą ---

Tipo viskas kas telefone yra?  Nu reikes tada pameginti.

--- Baigti citatą ---
ne viskas :) liks tas kas buvo ikelta gamykliskai
HErrA:
Atnaujinau gamyklinius nustatymus. Nukopinau visus nr i tel ir sim atminti. Bet vistiek nerodo kas skambina :D nors tas nr yra uzvardintas... Kas cia per nesamone.
roomas:
radau anglijoj si telefona nesenai ir ijungus reikalauja security kodo gal kas zinot?arba kaip tai apeiti iejus i meniu?)
Įrašyta: Rugpjūtis 03, 2010, 15:31buciau labai dekingas jei kas padetu:)
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją