Telefonų modeliai > Darbas su programine įranga
CID53 atrisimas
MaRgUtIs:
su mkrest pasigaminam rest faila,..K810_R8BE001_MAIN_GENERIC_SM_RED53.mbn idekite i mkrest.exe
su qamaker(esanciu quick_access_pack) pasigaminkit vkp,...K810_R8BE001_MAIN_GENERIC_SM_RED53.mbn iidekite i qmaker.exe.. Padekit zmones nesuprantu kaip padaryti su tuo mkrest :'( :'(
Neisivaizduoju kaip tie juodi langai isoka ka daryti?? ;(
motomanas1:
Mkrest tau nereikalingas. Kai uzlauzi tlf su executor pasileisk per qa2020 scripta tada bflash perasai savo main'a tada irasai pagaminta qa patch'a. Ji pasigaminti paprasta atsidarai qa aplanka ten surandi toki langeli pazymeta kaip programa tada sawo tlf main'a uzkeli ant tos programos atsiranda juodas langas tada spaudi enter ir surandi sugeneruota vkp patch'a p.s. Taip pat darai ir su mkrest.
MaRgUtIs:
O kaip man main'a padaryti ? As per setool 2 dara read gdfs ir man nieko nesigauno ?? gtal del to kad setool neskaido cid 53 ?
1525:
--- Citata iš: MaRgUtIs Gegužės 10, 2009, 19:14 ---O kaip man main'a padaryti ? As per setool 2 dara read gdfs ir man nieko nesigauno ?? gtal del to kad setool neskaido cid 53 ?
--- Baigti citatą ---
taip
motomanas1:
--- Citata iš: MaRgUtIs Gegužės 10, 2009, 19:14 ---O kaip man main'a padaryti ? As per setool 2 dara read gdfs ir man nieko nesigauno ?? gtal del to kad setool neskaido cid 53 ?
--- Baigti citatą ---
Main'a tu turi parsisiusti is neto. P.s. Tai yra tawo tlf. programa.