Telefonų modeliai > 6xxx
Didele problemele del nokia 6230
Giedriux:
Sveiki, gal kas zino kaip imanoma rasti tel. nes yra pawogta ar ymanomas dalykas kad policija atras??? nes jau menuo laiko bet dar jokio vaisiaus neatnese. >:( Sako kad imanoma rasti palei imei ?? ar tai tiesa? bet vienas dalykas kad imanoma pakeisti imei?? tai jai pakeis imei koda tai tel. ir nebematysiu >:(
CRONUS:
Uzjauciu ::)
Wyshniukas:
IMEI man atrodo sunkiai naujiems telefonams, standartiniai IMEI daznai buna uzrakinti gamyklos. O ir IMEI daba keitimas yra draudziama, bauda 5000lt jei pagauna darant :)
O "zaliuokes" tai stumia ten raga man atrodo, jei IMEI uzblokuotas tik Tele2 veiks ir gales tinklas registruot IMEI prie kurios stoties jungias...dar atrodo Bite registruoja tinkla, bet skambint neleidzia :) Spausk "zaliuokes" smarkiau ;D
Siaip gaila kad taip nutiko :-\
Unguriukas:
Jau nebepririsineja tinklai mobiliaku baigesi tie laikai :) O siaip tai jokiu budu neatgausi mobilaus kad ir mantai rastu jie tau neatiduotu cia faktas :)
Wyshniukas:
--- Citata iš: Unguriukas Rugpjūčio 12, 2005, 19:15 ---Jau nebepririsineja tinklai mobiliaku baigesi tie laikai :) O siaip tai jokiu budu neatgausi mobilaus kad ir mantai rastu jie tau neatiduotu cia faktas :)
--- Baigti citatą ---
Unguriukas drisciau nesutikt, dar pries kokius 2 menesius buvau susidures su tokiu atveju ( Nokia 7210) :P
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją