Kita > Geležis

W200i manipuliatorius neveikia

(1/4) > >>

juliushas:
Sveiki.. Noriu paklausti.. Gal kas žinote ką daryti? Se W200i buvo sulietas, ir po to neveikia manipuliatorius, net jį pakeičiau, visvien neveikia, po to pats bandžiau daryti kontaktą, bet net tai nepadeda.. Gal kas žino kokį solution, ar dar ką?

xxxedvinas:
zinau.nesk pas meistrus :D

juliushas:
aš pats turiu įrankius todėl ir pats galiu susitvarkyti, man tik reikia Jūsų patarimo..
Įrašyta: Vasaris 08, 2009, 14:48kurio tikriausiai nesulauksiu.. :'(

Wyshniukas:

--- Citata iš: juliushas  Vasario 08, 2009, 17:23 ---aš pats turiu įrankius todėl ir pats galiu susitvarkyti, man tik reikia Jūsų patarimo..
Įrašyta: Vasaris 08, 2009, 14:48kurio tikriausiai nesulauksiu.. :'(

--- Baigti citatą ---

Kas Jums visiems daros? Per daug kavos išgeriat ryte kad tokie hiperaktyvūs? Šiandien sekmadienis, aš visai nenusiteikęs sėdėt prie klaviatūros ir Refresh darinėt, kad tau atsakyti į klausimą momentiniu būdu...manau mano nuomonei pritartų ir kiti. Taip kad atsipūsk ir eik ką nors įdomesnio nuveik.

Telefonas gavo drėgmės, todėl nemanau kad pats manipuliatorius nekaltas dėl neveikimo. Labiau tikėtina, kad kokia mikroschema atsakinga už funkcijų perdavimą yra nusmigus. Aš schemose nibumbum, todėl tik spėju diagnozę, nes tai dažniausiai taip būna.

juliushas:
Sekmadienis man- darbo diena. Galbūt yra ir kitų žmonių, kurie tokie kaip ir aš. Tad iš jų ir laukiau atsakymo. Visvien dėkui.

Telefonas sulietas būtent toje vietoje kur manipuliatorius. Net mikroschema pajuodavusi aplink. Takeliai atrodo sveiki, bet neveikia.. Manipuliatorių tikrinau- viskas veikia..

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją