Telefonų modeliai > N Series |
kaip padidinti failu kelima greiti i telefona |
<< < (2/2) |
Wyshniukas:
--- Citata iš: nerka0605 Vasario 12, 2009, 14:32 ---jo pas mane yra naujausias softas jau antra savaite bet kelimo sparta nesijautcia (nepadidejo) :-[ o taip su kokiomis programomis padidint sparta neiseitu ??? --- Baigti citatą --- Tikrai ne, gali apie tai pamiršti. Jeigu su kabeliu kėlimas vyksta, tai pagal idėją ~0.8Mb/s keliauja viskas. Jeigu su Bluetooth kėlimas vyksta, tai pagal idėją ~1 ar 1.5MB/s keliauja, geriausiu atveju ~2Mb/s. Žiūrint į tai ką parašei, darom prielaidą, kad naudoji USB kabelį. Įkėlimo greitis dar priklauso ir nuo atminties į kurią įrašoma. Aš asmeniškai labai galvos nesukčiau dėl to greičio, koks yra toks gerai. Manau pagreitėjimą pajaustum tik tuo atveju, jei naudotum kokią Kingston Pro Elite ar SanDisk Ultra II/III atminties korteles, Class 4 ar 6. |
nerka0605:
--- Citata iš: Wyshniukas Vasario 12, 2009, 14:44 --- --- Citata iš: nerka0605 Vasario 12, 2009, 14:32 ---jo pas mane yra naujausias softas jau antra savaite bet kelimo sparta nesijautcia (nepadidejo) :-[ o taip su kokiomis programomis padidint sparta neiseitu ??? --- Baigti citatą --- Tikrai ne, gali apie tai pamiršti. Jeigu su kabeliu kėlimas vyksta, tai pagal idėją ~0.8Mb/s keliauja viskas. Jeigu su Bluetooth kėlimas vyksta, tai pagal idėją ~1 ar 1.5MB/s keliauja, geriausiu atveju ~2Mb/s. Žiūrint į tai ką parašei, darom prielaidą, kad naudoji USB kabelį. Įkėlimo greitis dar priklauso ir nuo atminties į kurią įrašoma. Aš asmeniškai labai galvos nesukčiau dėl to greičio, koks yra toks gerai. Manau pagreitėjimą pajaustum tik tuo atveju, jei naudotum kokią Kingston Pro Elite ar SanDisk Ultra II/III atminties korteles, Class 4 ar 6. --- Baigti citatą --- taip as naudoju usb laida , o del atminties kortas pas mane yra lydinys atminties ir kelia taipat kaip i telefono atminti, nes mano nokia n95 8gb O seip turbut reiks susitaikyt su tokiu greitciu. Aciu uz viska, geriau jau pasiklausti ir zinot ar eina ar ne. :D |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Ankstesnis puslapis |