Telefonų modeliai > N Series
kaip padidinti failu kelima greiti i telefona
<< < (2/2)
Wyshniukas:

--- Citata iš: nerka0605  Vasario 12, 2009, 14:32 ---jo pas mane yra naujausias softas jau antra savaite bet kelimo sparta nesijautcia (nepadidejo) :-[
o taip su kokiomis programomis padidint sparta neiseitu ???

--- Baigti citatą ---

Tikrai ne, gali apie tai pamiršti.
Jeigu su kabeliu kėlimas vyksta, tai pagal idėją ~0.8Mb/s keliauja viskas.
Jeigu su Bluetooth kėlimas vyksta, tai pagal idėją ~1 ar 1.5MB/s keliauja, geriausiu atveju ~2Mb/s.

Žiūrint į tai ką parašei, darom prielaidą, kad naudoji USB kabelį. Įkėlimo greitis dar priklauso ir nuo atminties į kurią įrašoma. Aš asmeniškai labai galvos nesukčiau dėl to greičio, koks yra toks gerai. Manau pagreitėjimą pajaustum tik tuo atveju, jei naudotum kokią Kingston Pro Elite ar SanDisk Ultra II/III atminties korteles, Class 4 ar 6.
nerka0605:

--- Citata iš: Wyshniukas  Vasario 12, 2009, 14:44 ---
--- Citata iš: nerka0605  Vasario 12, 2009, 14:32 ---jo pas mane yra naujausias softas jau antra savaite bet kelimo sparta nesijautcia (nepadidejo) :-[
o taip su kokiomis programomis padidint sparta neiseitu ???

--- Baigti citatą ---

Tikrai ne, gali apie tai pamiršti.
Jeigu su kabeliu kėlimas vyksta, tai pagal idėją ~0.8Mb/s keliauja viskas.
Jeigu su Bluetooth kėlimas vyksta, tai pagal idėją ~1 ar 1.5MB/s keliauja, geriausiu atveju ~2Mb/s.

Žiūrint į tai ką parašei, darom prielaidą, kad naudoji USB kabelį. Įkėlimo greitis dar priklauso ir nuo atminties į kurią įrašoma. Aš asmeniškai labai galvos nesukčiau dėl to greičio, koks yra toks gerai. Manau pagreitėjimą pajaustum tik tuo atveju, jei naudotum kokią Kingston Pro Elite ar SanDisk Ultra II/III atminties korteles, Class 4 ar 6.

--- Baigti citatą ---
taip as naudoju usb laida , o del atminties kortas pas mane yra lydinys atminties ir kelia taipat kaip i telefono atminti, nes mano nokia n95 8gb
O seip turbut reiks susitaikyt su tokiu greitciu. Aciu uz viska, geriau jau pasiklausti ir  zinot ar  eina ar ne. :D
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją