Telefonų modeliai > Nokia
Nokia N 6500-slide softas :(
1525:
na bet zmogui gal informacija ir fialai like korteleje svarbus.. ;)
roobis:
--- Citata iš: 1525 Vasario 12, 2009, 10:38 ---na bet zmogui gal informacija ir fialai like korteleje svarbus.. ;)
--- Baigti citatą ---
nu gali but. O tai per PC kai sujungi tarkim duomenu perkelima nu kaip flash atmintine naudoji. tai tada ir pc praso passwordo?
Wyshniukas:
--- Citata iš: roobis Vasario 12, 2009, 12:27 ---nu gali but. O tai per PC kai sujungi tarkim duomenu perkelima nu kaip flash atmintine naudoji. tai tada ir pc praso passwordo?
--- Baigti citatą ---
Man atrodo tuo metu rodo "not accessiable" ar kažką panašaus, bet galiu ir klysti.
YOO:
suk galva, vienintelis budas issaugot info. su passwordu niekaip neprieisi prie failu, o jei atrisi su mmc unlock clip http://www.gsmserver.com/hardware/mmc_clip.php tai duomenys dings
L3dInIs:
Ten 4gb ta korta, *dzin* man tie lt uz ja, bet man reikia info, nuotrauku, telefono numeriu kurie ten buvo issaugoti :) jin man tik 50 lt kainavo dzin tas yra, na jei nera daugiau jokiu budu bandysiu nesti pas vietines reiksmes meistra gal jis ka nors mokes paremontuoti :) aciu uz pagalba, jei kas nors zinosite koki nors buda, mielai parasykite, gal tai pravers ir kitiems zmonems, o gal ir man nes dar savaitele luktelsiu
Navigacija
Eiti į pilną versiją