mobiles.lt forumas

Ne į temą => Kita => Temą pradėjo: Viliz Gegužės 23, 2011, 20:37

Antraštė: Butai Kaune
Parašė: Viliz Gegužės 23, 2011, 20:37
Sveiki,
Taigi ieškausi išsinuomuoti butą Kaune, vartau skelbimus ir pan. Pastebėjau, kad dauguma žmonių ieškančių buto nenori Vilijampolėj ir Šilainiuose. Gal kas apšvies kodėl?
Jūsų nuomone, kuris geriausias rajonas būtų (žvelgiant į šildymo ir banditizmo atspektus)?
Antraštė: Ats.: Butai Kaune
Parašė: esnyper Gegužės 23, 2011, 20:52
Šilainiai tai ko gero jau nebetoli "slabotkės" lygio. O "slabotkė" - vilijampolė. Geriausi rajonai - žaliakalnis, dainava. Dėl šildymo tai reiktų pagal namą žiūrėti, nes kainos labai įvairios.
Antraštė: Ats.: Butai Kaune
Parašė: ConnectIT Gegužės 23, 2011, 20:53
Žvelgiant į banditizmo aspektus, geriausias Kauno rajonas - Vilnius. ;D

Vilijampolė: Dėl nemokamų agurkų kauniečiai stumdėsi ir pykosi (nuotraukos) (http://www.15min.lt/naujiena/miestas/kaunas/del-nemokamu-agurku-kaunieciai-stumdesi-ir-pykosi-nuotraukos-42-111329)
Šilainiai:     Dėl kauniečio Vidmanto Sadausko sušaudymo policija penktadienį sulaikė du brolius, šeštadienį vieną jų teismas paleido (http://www.15min.lt/naujiena/aktualu/nusikaltimaiirnelaimes/del-kauniecio-vidmanto-sadausko-susaudymo-policija-operatyviai-sulaike-du-jaunus-brolius-59-140460)
Antraštė: Ats.: Butai Kaune
Parašė: -NOKIA- Gegužės 23, 2011, 22:56
Jau kad Silainiai ne slabotke tai jau tikrai  ;D gal pries pusvalandi parejau pabegiojes, tai nei kas persove nei kas nijosi prasydamas parukyt  ;D

i klausima KODEL VENGIA NUOMOTIS SILAINIUOSE IR VILIJAMPOLEJE atsakymai:

vilijampole - lusnynas, bomzynas, vaiduoklynas.
silainiai - per brangu, nes kitam rajone galima rast pigiau (draugas is silainiu issikrauste i senamiesti nes pigiau rado ir normalu buta ;D )