mobiles.lt

Autorius Tema: myPhone telefonų mrp platformos žaidimai (informacija, diegimas)  (Skaityta 4384 kartus)

Neprisijungęs Vazis

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 112 | Karma: +9/-0
25 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Vazis
myPhone telefonų mrp platformos žaidimai (informacija, diegimas)
« Įrašytas: Lapkričio 06, 2010, 15:18 »
"MRP platformą" turi daugelis kinietiškų telefonų su MTK procesoriais. myPhone taip pat naudoja MTK procesorių. "MRP platforma" yra sukurta Sky-mobi: http://en.sky-mobi.com/ProductsServices.html
Žaidimai į telefoną yra atsisiunčiami naudojantis "app store" atitikmeniu. Myphone telefonuose modifikuotas "app store" vadinamas Žaidimų centru. Jame iš viso yra 23 žaidimai/programos, du iš jų iškart yra įdiegti (Myphone 8920).
Žaidimų centro trūkumas yra tas, kad per jį galima paleisti tik žaidimus, akuriuos jis pats leidžia atsisiųsti. Tačiau "MRP platformai" yra sukurta daug kitų žaidimų/programų. Jiems paleisti yra reikalinga originali "app store".

Žaidimų centro žaidimai

"MRP platformos" žaidimai yra saugomi telefono atmintyje (jei nėra atminties kortelės) arba atminties kortelėje, mythroad kataloge. Šis katalogas sukuriamas, kuomet pirmą kartą paleidžiamas Žaidimų centras. Į jo pakatalogį applist240x320 yra atsiunčiami pasirinkti žaidimai.
Pridėtame faile (mythroad.zip) yra visi žaidimai kuriuos galima atsisiųsti per Žaidimų centrą, bei originalus kinų "app-store". Išskleidus archyvą, katalogą mythroad reikia įkelti į atminties kortelę (arba telefoną, jei nėra kortelės). Tuomet Žaidimų centre, skiltyje download bus visi žaidimai, kuriuos šiuo metu galima atsiųsti, naudojantis Žaidimų centru. Visi - anglų kalba.

Originalus "app store"

Pirmiausia į telefono atmintį (jei nėra atminties kortelės) ar atminties kortelę reikia įrašyti katalogą mythroad iš pridėto archyvo (mythroad.zip (galima į, telefone ar kortelėje esantį, katalogą mythroad įkelti tik failą dsm_gm.mrp)). Norint įjungti "app store" reikia telefone surinkti kodą *#220807#. "app store" yra kinų kalba. Šiame archyve pridedama, yra išverstas į anglų kalbą. Pabandžius funkciją Update list visuomet gaunama klaida (ši funkcija turėtų parodyti žaidimų/programų sąrašą, kurias galima atsisiųsti). Taip galbūt yra todėl, kad myPhone naudoja ne kinietiškų telefonų user agent, arba dėl to, kad galima prisijungti tik su Azijoje esančiu IP.

Žaidimų paleidimas naudojantis "app store"

MRP failus galima paleisti naudojantis "app store". Tam reikia MRP failus įrašyti į mythroad katalogą (šalia dsm_gm.mrp ("app store") failo). Tuomet įjungus "app store" (naudojantis kodu *#220807#) įrašyta programa ar žaidimas bus rodomas saraše. Archyve tetris.zip yra visiems gerai žinomas žaidimas tetris (kinų kalba). Jį išarchyvavus ir failą tetris.mrp nukopijavus į mythroad katalogą, paleidus "app store" bus galima paleisti patį žaidimą.

Vietoj žaidimų centro galima naudoti "app store", tuomet visas bylas (išskyrus applist1.mrp) iš mythroad pakatalogio applist240x320 reikia perkelti vienu lygiu aukščiau, tai yra tiesiai į mythroad katalogą. Tuomet visi žaidimai atsiras "app store" sąraše. Tačiau dalis jų užrašų ir pavadinimai taps kiniški, kadangi Žaidimų centras pakeičia tam tikrus string'us iš kinų į anglų kalbą, paleidimo metu.
Kuomet "app store" bando atnaujinti žaidimų sąrašą, kreipiamasi į adresą: http://wap.skmeg.com/dsmWap/. Čia yra daugiau nei 1GB MRP žaidimų (archyvuose ir atskirai). Norint atsidaryti šį adresą kompiuteryje, reikėtų naudoti Opera naršyklę (kad būtų galima atverti wap puslapius).
Viena iš geriausių MRP programų yra NES ("Zilitono" :) ) emuliatorius, tačiau nei vienas jų neveikia myPhone telefone, gaila.

Visi šie paaiškinimai skirti naudojant myPhone 8920 telefoną, tačiau gali tikti kitiems myPhone ar kiniškiems telefonams.

Mythroad.zip failas: http://www.failai.lt/w9mysnu2se8d/mythroad.zip.htm