mobiles.lt

Autorius Tema: Del nokia c5 problemos.  (Skaityta 5566 kartus)

Neprisijungęs audr3nux

Naujokas
*
Įrašai: 25 | Karma: +2/-1
9 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus audr3nux
Del nokia c5 problemos.
« Įrašytas: Vasaris 22, 2011, 16:16 »
Sveiki, nusipirkau vakar nokia c5. Parsiveziau namo sakau atnaujinsiu softa per Nokia Ovi. Ovi kazkodel nepagavo telefono, tai sakau per NSU updatinsiu. Per NSU tel pagavo. Yra atnaujinimas. Pradejau naujinti. Tel uzsidege white screen(kaip ir turetu buti). Paziurejau i laika rase, kad liko 58s. Poto pasidare 1min, poto 2min ir taip iki 6min. Laukiau gal pora val vis 6min. Nutariau istraukti tel is USB. Isemiau baterija idejau atgal ir pabandziau ijungti, tel tik suvibravo, bet jokiu gyvybes pozymiu. Pabandziau flashint per jaf, tai paspaudus flash ir paspaudus POWER ON pagauna tel, bet ras ´Error reading phone init data¡. Forumuose atradau, kad Jaf nepalaiko telefonu kurie gali krautis nuo USB, o C5 kaip tik kraunasi. Su Phoenix niekada neflashinau, bet abejoju ar ir jis palaiko USB Charging. Yra garantinis. Kaip sakot ar nunesus atstatys programine iranga? Ir del ko iki galo neuzupdatino tel? Dekui is anksto

Neprisijungęs Gallardo

Vyr. Moderatorius
*
Įrašai: 3172 | Karma: +298/-43 | Lytis: Vyras
2158 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Gallardo
Ats.: Del nokia c5 problemos.
« Atsakymas #1 Įrašytas: Vasaris 22, 2011, 16:19 »
Sveiki, nusipirkau vakar nokia c5. Parsiveziau namo sakau atnaujinsiu softa per Nokia Ovi. Ovi kazkodel nepagavo telefono, tai sakau per NSU updatinsiu. Per NSU tel pagavo. Yra atnaujinimas. Pradejau naujinti. Tel uzsidege white screen(kaip ir turetu buti). Paziurejau i laika rase, kad liko 58s. Poto pasidare 1min, poto 2min ir taip iki 6min. Laukiau gal pora val vis 6min. Nutariau istraukti tel is USB. Isemiau baterija idejau atgal ir pabandziau ijungti, tel tik suvibravo, bet jokiu gyvybes pozymiu. Pabandziau flashint per jaf, tai paspaudus flash ir paspaudus POWER ON pagauna tel, bet ras ´Error reading phone init data¡. Forumuose atradau, kad Jaf nepalaiko telefonu kurie gali krautis nuo USB, o C5 kaip tik kraunasi. Su Phoenix niekada neflashinau, bet abejoju ar ir jis palaiko USB Charging. Yra garantinis. Kaip sakot ar nunesus atstatys programine iranga? Ir del ko iki galo neuzupdatino tel? Dekui is anksto

Nešk į garantinį ir viskas.
  • LG Nexus 5x

Neprisijungęs audr3nux

Naujokas
*
Įrašai: 25 | Karma: +2/-1
9 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus audr3nux
Ats.: Del nokia c5 problemos.
« Atsakymas #2 Įrašytas: Vasaris 22, 2011, 16:22 »
Bet del ko uzstrigo, jei sutvarkys megint vel atnaujint?

Neprisijungęs zaliukas

Žinovas
***
Įrašai: 253 | Karma: +30/-8
94 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus zaliukas
Ats.: Del nokia c5 problemos.
« Atsakymas #3 Įrašytas: Vasaris 22, 2011, 20:20 »
nepagavau kampo tipo JAF nepalaiko, kad kraunas per usb, n97 irgi kraunas per usb, bet viskas kuo puikiausiai nusiflasuoja su jaf

Neprisijungęs YOO

Guru
*****
Įrašai: 4222 | Karma: +445/-3 | Lytis: Vyras
306 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus YOO
Ats.: Del nokia c5 problemos.
« Atsakymas #4 Įrašytas: Vasaris 23, 2011, 09:40 »
su phoenix daryk, jis turi tikrai palaikyt
Jei miegoti atsigulei su batais - rytą kažkodėl skauda galvą.

Neprisijungęs leszek114

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 94 | Karma: +1/-10
24 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus leszek114
Ats.: Del nokia c5 problemos.
« Atsakymas #5 Įrašytas: Vasaris 23, 2011, 12:27 »
su phoenix viskas veikia pats flashinau savo c5 :)

Neprisijungęs audr3nux

Naujokas
*
Įrašai: 25 | Karma: +2/-1
9 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus audr3nux
Ats.: Del nokia c5 problemos.
« Atsakymas #6 Įrašytas: Vasaris 23, 2011, 16:58 »
Dekui. Va nuejau i tele2 sakau nieko nezinau man brokuota tel ikisot :D man neidomu ar sutvarkys ar ne, noriu gauti nauja toki pati. Tai sutiko, ir stai MTTC duomenys :

# dabar yra: MTTC Centras Kaune
# Darbai baigti*Nemokamai
# DAP patvirtinimas
# Rasta prekės gedimų.
# Grąžinamas Aktas, prekė lieka MTTC

Akta grazino, i mano miesta, gavau nauja c5. Kazkaip nedrasu updatint :D, o softas tai senas

Neprisijungęs leszek114

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 94 | Karma: +1/-10
24 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus leszek114
Ats.: Del nokia c5 problemos.
« Atsakymas #7 Įrašytas: Kovas 04, 2011, 14:03 »
nekuriau naujos temos tai norejau paklaust kodel kaip darau scan product man raso Cannot load, the product "RM-645" is not recognised. o apacioje kur product tureto rasyt raso : unknown device rm-645???

  • SCNTSP

Neprisijungęs KT819GM

VIP narys
*
Įrašai: 2477 | Karma: +394/-0 | Lytis: Vyras
37 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus KT819GM
SCLAB
Ats.: Del nokia c5 problemos.
« Atsakymas #8 Įrašytas: Kovas 04, 2011, 15:45 »
Todel kad sena phoenix naudoji.
I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots.
Albert Einstein

Neprisijungęs leszek114

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 94 | Karma: +1/-10
24 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus leszek114
Ats.: Del nokia c5 problemos.
« Atsakymas #9 Įrašytas: Kovas 05, 2011, 14:40 »
dar viena problema kodel kaip pajungiu telefona per usb paimu pc suite rezima ir kompas telefono nesuranda?

Neprisijungęs dedulinas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 115 | Karma: +3/-13 | Lytis: Vyras
22 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus dedulinas
Vat kaip buna:D
Ats.: Del nokia c5 problemos.
« Atsakymas #10 Įrašytas: Kovas 05, 2011, 15:48 »
draiverius susirasyk :D
Įrašyta: Kovas 05, 2011, 15:21
kontaktai gal uzsinese pabandyk nuvalyt

Neprisijungęs leszek114

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 94 | Karma: +1/-10
24 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus leszek114
Ats.: Del nokia c5 problemos.
« Atsakymas #11 Įrašytas: Kovas 05, 2011, 15:51 »
draiveriai visi surasyti, su kontaktais irgi viskas normaliai reik gal kita usb pabandyt pajungt.
Pc suite raso connected in noncompatible mode kas tai gali buti?
« Paskutinį kartą keitė: Kovas 05, 2011, 15:53 sukūrė leszek114 »