mobiles.lt

Autorius Tema: nokia 5220 problema softo  (Skaityta 5895 kartus)

Neprisijungęs Leito

Naujokas
*
Įrašai: 6 | Karma: +0/-0
4 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Leito
nokia 5220 problema softo
« Įrašytas: Kovo 18, 2011, 14:51 »
sveiki, turiu nokia 5220, ji buvo pradejus restartuotis, kol galu gale isvis, restartavosi, ir nebeisijunge normaliai, tik baltas ekranas buvo, bandziau persirasyt softa su phoenix dead rezime, nesigavo (error nebeatsimenu) tada nebeisijunge isvis, bandziau ir su JAF rasyt, pradejo, ir vienoj vietoj, (phone boot failed) sustojo. tada supratau kad jau paciam nebeiseis, nunesiau i taisykla kad perrasytu, sumokejau 20lt, perrase, bet velgi, problema iskilo, surase raudona softa, nors telefonas melynas, cia dar nieko, bandant eit i programas, ismeta kad jos visos corruped, softas uzluzta telefonui paveikus minute. Nunesiau as tada aiskintis, sako cia bus plokste greiciausiai kalta, nes surasiau naujausia softa (surase 6.51 versija, o as kazkodel turiu atsisiuntes 7.23 is navifirm), as sakau kad nenaujausias cia, tada sako, a, nu tada toks pats koks buvo, kazkaip krito akyse man jis po tokiu zodziu, ir pradejau abejot ar cia plokste is tikro kalta. Tai va, klausimas butu toks, ar rimtai cia gali plokste nuejus but, ar paciam bandyt rasysis softa is naujo?

Neprisijungęs foxass

Specialistas
****
Įrašai: 1055 | Karma: +23/-48 | Lytis: Vyras
202 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus foxass
I Love It |
Ats.: nokia 5220 problema softo
« Atsakymas #1 Įrašytas: Kovo 18, 2011, 15:10 »
Pats gali bandyt rasyt bet jei meta errora tai be boxo nepadarysi. As ir turiu tel kuriam visa tipo softa perraso bet ant galo telefonas neisijungia tik NOKIA uzrasas ir viskas. Cia nesk pas rimtesni meistra o ne 'sudmeistri'
  • c35, 3310, 1208, a50, A35,n95 8gb,6303,N8 ir daug kitu :)
Neimk i galva - imk i burna, neimsi i burna - gausi i galva

Neprisijungęs Leito

Naujokas
*
Įrašai: 6 | Karma: +0/-0
4 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Leito
Ats.: nokia 5220 problema softo
« Atsakymas #2 Įrašytas: Kovo 19, 2011, 02:10 »
tai as po "meistro" perrasymo ir nebandziau dar, gal dabar jau nebemes, kai telefonas pusiau gyvas, tik speju reikia irgi dead rezime daryt
Įrašyta: Kovas 18, 2011, 15:44
again, nei phoenix, nei jaf nepadejo, uzluzo toj pacioj vietoj

Neprisijungęs foxass

Specialistas
****
Įrašai: 1055 | Karma: +23/-48 | Lytis: Vyras
202 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus foxass
I Love It |
Ats.: nokia 5220 problema softo
« Atsakymas #3 Įrašytas: Kovo 19, 2011, 10:11 »
Bandyk nest normaliam meistrui gal jis pades. Gali cia but ir ne programinis gedimas bet cia reikia klaust musu forumo meistru
  • c35, 3310, 1208, a50, A35,n95 8gb,6303,N8 ir daug kitu :)
Neimk i galva - imk i burna, neimsi i burna - gausi i galva

Neprisijungęs Leito

Naujokas
*
Įrašai: 6 | Karma: +0/-0
4 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Leito
Ats.: nokia 5220 problema softo
« Atsakymas #4 Įrašytas: Kovo 21, 2011, 20:44 »
gelezis cia kalta, nesiau jau kitammeistrui, sako greiciausiai atminties chipas bus nuejes.

Neprisijungęs YOO

Guru
*****
Įrašai: 4222 | Karma: +445/-3 | Lytis: Vyras
306 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus YOO
Ats.: nokia 5220 problema softo
« Atsakymas #5 Įrašytas: Kovo 21, 2011, 21:02 »
na tai meistras turetu bandyt perlituot ta chipa.. gi gali but ne nuejes o tik atsokus kokia jo koja ir pan... o ne pasake ir grazino
Jei miegoti atsigulei su batais - rytą kažkodėl skauda galvą.

Neprisijungęs Leito

Naujokas
*
Įrašai: 6 | Karma: +0/-0
4 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Leito
Ats.: nokia 5220 problema softo
« Atsakymas #6 Įrašytas: Kovo 21, 2011, 22:24 »
na, gal, as tiesiog nedaviau jam, nes uzsiprase ~60lt, galvoju nelabai man uz tiek ir daryt, nes ir akumas nebe baisia jau gyvas... nebent cia jau kazkaip is pazystamu duot galima butu, bet deja tokiu neturiu :)