mobiles.lt

Autorius Tema: Klaviatūros membranos problemos ..  (Skaityta 2695 kartus)

Neprisijungęs Taduliauskas

Naujokas
*
Įrašai: 17 | Karma: +1/-4
11 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Taduliauskas
Klaviatūros membranos problemos ..
« Įrašytas: Balandžio 30, 2011, 10:14 »
Sveiki,
Taigi pradėjau, knaisiotis po telefonų vidurius ir kaip ir turėtų būti susidūriau su problema, kurios nesugebu išspręsti. Matau forumas apsišvietęs telefonų srityje, todėl bandau laimę ir klausiu jūsų.. :)

Nusipirkau, defektuotą E51, ten pakeičiau abu garsiakalbius, ekraną, dangtelį sudėjau visą viskas veikia, ką pakeičiau, tik viena problema, klaviatūra, spaudžiant mygtukus, pusę spaudžiasi normaliai, kiti, taip nesispaudžia, o nuo prilietimo reaguoja vos ne, na labai jautrūs ir spaudžiant visiškai jokio garso, gal tai ir nėra didelė problema, tačiau kai taisau telefoną, tai taisau iki galo, vėl atsuku visą korpusą, ir pastebėjau, jog membrana, ne visose vietose tolygiai prilipus, ieškojau nete, kokiomis priemonėmis jas klijuoti, tai išgirdau, daug nuomonių, tačiau apibendrinus, sužinojau, jog nelabai kas ten ir keknktų klijuojant, tad užtepiau sausų klijų, labai plonu sluoksniu, kurie padėjo membraną priklijuoti sėkmingai, tačiau nenorimo poveikio ties mygtukais nepašalino. Atlupau, vėl, išvaliau visas vietas nuo tų klijų, sudėjau paprastai (nežinau ko tikėjausi šiuo veiksmu, gal kad stebuklingai pasitaisys :D) ir dabar ne tik kad nesispaudžia normaliai dalis knopkių, kelios išvis sunkiau spaudžiasi...

Na probelmą stengiaus išaiškint kiek galėdamas aiškiau, tikiuosi supratot apie ką aš, o dabar laukiu protingų siūlymų/atsakymų.


P.S Ar tokią problemą galima išspręsti keičiant į naują membraną visuomet, ar gali būti ir kitur šuo pakatas? Kadangi turėjau nokia 7260, kurioje buvo panaši situacija ir pakeitus membraną problema neišsisprendė, tad dabar net ir šiek tiek bijau skubėt.. :)

Neprisijungęs foxass

Specialistas
****
Įrašai: 1055 | Karma: +23/-48 | Lytis: Vyras
202 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus foxass
I Love It |
Ats.: Klaviatūros membranos problemos ..
« Atsakymas #1 Įrašytas: Balandžio 30, 2011, 10:19 »
Na matai 7260 skiriasi nuo e51. Peitus membrana manau tikrai viskas butu gerai. Paprasciausei tau tie metaliukai gali but defektavesi ir tiek, del to ir spaudosi skirtingai. Bandyk pasikeist membrana ir matysi kas gausis. geriausie butu nunest pas meistrus kad bereikalingai nereiktu pirkt ir pinigu laidyt. matysi kaip bus kai ides kita membrana. Jei spaudysis viskas gerai tada pirkt verta o jei ne tada reikia ieskot kitos problemos
  • c35, 3310, 1208, a50, A35,n95 8gb,6303,N8 ir daug kitu :)
Neimk i galva - imk i burna, neimsi i burna - gausi i galva

Neprisijungęs Taduliauskas

Naujokas
*
Įrašai: 17 | Karma: +1/-4
11 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Taduliauskas
Ats.: Klaviatūros membranos problemos ..
« Atsakymas #2 Įrašytas: Balandžio 30, 2011, 10:23 »
Meistrei, tie meistrai, dažniausiai būna "šud****" pasakys tą patį ką pats žinai, o pas normalesnį nešant, dar daugiau pinigų reikės išleist..  Tikriausiai reikės bandyt pačiam atsisiūst membraną, tik su tom klaviatūrom, man jau fobija, imsiu tik touchus tvarkyt .. :D (joke).

Taip pat dar laukiu kitų nuomonių, gal kas turėjo panašios patirties.. :)