mobiles.lt

Autorius Tema: C7 reike pagalbos  (Skaityta 3144 kartus)

Neprisijungęs Mafito

Naujokas
*
Įrašai: 35 | Karma: +6/-8 | Lytis: Vyras
33 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Mafito
C7 reike pagalbos
« Įrašytas: Rugsėjis 25, 2011, 15:38 »
Taigi norejau paklausti ka daryti kai buna praleisti skambuciai islysdavo lentele , kad praleisti, o dabar tai rodo tik kampe virsuje desnei pusei  kaska prispaudziau dabar nezinau kur galai :D tai gal kas patarsit kur eit ka ijungti,kad rodytu ta lentele
Kaunas

Neprisijungęs Gudukas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 58 | Karma: +21/-6 | Lytis: Vyras
14 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Gudukas
Ats.: C7 reike pagalbos
« Atsakymas #1 Įrašytas: Rugsėjis 26, 2011, 09:04 »
atstatyt gamyklinius parametrus
  • i9100

Neprisijungęs Mafito

Naujokas
*
Įrašai: 35 | Karma: +6/-8 | Lytis: Vyras
33 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Mafito
Ats.: C7 reike pagalbos
« Atsakymas #2 Įrašytas: Rugsėjis 26, 2011, 11:38 »
Kad ir kaip noreciau negaliu nes kodo nezinau, bet ir taip nedaryciau nes daug nustatinet reiketu visko o tai daug leiko uzimtu negu ispresti problema kaskokiu kitokiu budu
Kaunas

  • Best Nokia & SE modding site

Neprisijungęs TRASh

Žinovas
***
Įrašai: 353 | Karma: +48/-1 | Lytis: Vyras
76 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus TRASh
Let's flash it! |
Ats.: C7 reike pagalbos
« Atsakymas #3 Įrašytas: Rugsėjis 26, 2011, 12:57 »
softa persirasyk su Phoenix arba J.A.F.

  • Colourful.lt

Neprisijungęs esnyper

Vyr. Moderatorius
*
Įrašai: 1332 | Karma: +181/-50 | Lytis: Vyras
74 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus esnyper
Ats.: C7 reike pagalbos
« Atsakymas #4 Įrašytas: Rugsėjis 26, 2011, 14:01 »
Perrašius soft'ą taip pat visi nustatymai "nusinulins". Vis tiek reikės viską per naujo perstatinėt...
  • HTC One M8 + Sennheiser CX-300 II Precision

Neprisijungęs Mafito

Naujokas
*
Įrašai: 35 | Karma: +6/-8 | Lytis: Vyras
33 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Mafito
Ats.: C7 reike pagalbos
« Atsakymas #5 Įrašytas: Rugsėjis 26, 2011, 18:16 »
Softo pac nenoriu rasyt nes jam garantija yra poto dar mttc sumastys panaikint as viena karta buvau pridares taip ir pagal n8 nokia parametrus astatinejau ir susitvarke  tik va dabar neturiu n8 tai ir negaliu susistatyt pagal N8 parametrus :( o gamyklos parametru nelabai noriu atkurt nes ant 189 numeriu nuotraukos sudetos ir taip dar visko pridaryta  kad kiekvienas skambina balsas kitoks daina ir kt.. tai vat  bet ciuju bandysiu vel kaska minkyt gal isgelbes
Kaunas

  • SCNTSP

Neprisijungęs KT819GM

VIP narys
*
Įrašai: 2477 | Karma: +394/-0 | Lytis: Vyras
37 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus KT819GM
SCLAB
Ats.: C7 reike pagalbos
« Atsakymas #6 Įrašytas: Rugsėjis 26, 2011, 21:42 »
Istrynei arba perkelei i kita darbastali programele (widget) kuri tas lenteles (notifications) rodydavo.
I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots.
Albert Einstein

Neprisijungęs Mafito

Naujokas
*
Įrašai: 35 | Karma: +6/-8 | Lytis: Vyras
33 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Mafito
Ats.: C7 reike pagalbos
« Atsakymas #7 Įrašytas: Rugsėjis 26, 2011, 22:49 »
Istrynei arba perkelei i kita darbastali programele (widget) kuri tas lenteles (notifications) rodydavo.
Tai va turbut sitas gal ir bus  bet neistryniau o paprasciausei turbut isjungiau ar ka padariau nes ant darbalaukio dabar yra laikrodis ir ikonai kur 4vnt kur yra skambuciai, tel knyga ,praleisti skambuciai,  ir zinutes. kituose laukuose yramuzikos grotuvas  nuotraukos ir wi-fi conect, paskutinem darbalauki  uzdetas paprastas fonas
Kaunas