mobiles.lt

Autorius Tema: padekit nusipirkti iphone 3gs  (Skaityta 2812 kartus)

Neprisijungęs povilas

Naujokas
*
Įrašai: 19 | Karma: +0/-0
5 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus povilas
padekit nusipirkti iphone 3gs
« Įrašytas: Gegužės 01, 2012, 23:23 »
Sveiki, planuoju pirkti Iphone 3gs telefona. Tik situose Apple nelabai nusimanau. Gal galit patart kaip nusipirkti gera aparata. Ar ten reikia atkreipti demesi i softo versija ar dar kazka? Ir ar tiesa jeigu jis buna atrakintas (jalibreikintas kazkoks) tada neveikia GPS, bet galima siustis programeles, o jeigu uzrakintas tai veikia GPS, bet programu neina irasyt ?

Neprisijungęs Gallardo

Vyr. Moderatorius
*
Įrašai: 3172 | Karma: +298/-43 | Lytis: Vyras
2158 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Gallardo
Ats: padekit nusipirkti iphone 3gs
« Atsakymas #1 Įrašytas: Gegužės 02, 2012, 07:25 »
Aš pats dabar naudoju 3gs, jis  iš gamyklos išėjo nepririštas, todėl tavo minėtų problemų nėra, jailbreikini tik tam, jog galėtum nemokamai programas įsirašyti (Ajajai kokie mes piratai). Tomtomas kuo puikiaisiai veikia, labai greitai pagauna gps signalą. O jei telefonas yra pririštas, tada reik žiūrėti į modemo versiją. Nes jei ta versija neatrišama, teks atrišti įrašant  ipad basenbandą, dėl ko ir prarandamas gps. Aišku kitas variantas pirkti iš operatoriaus atrišimą..
  • LG Nexus 5x

Neprisijungęs YOO

Guru
*****
Įrašai: 4222 | Karma: +445/-3 | Lytis: Vyras
306 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus YOO
Ats: padekit nusipirkti iphone 3gs
« Atsakymas #2 Įrašytas: Gegužės 02, 2012, 09:42 »
papildant Gallardo: geriausiai aisku ieskotis never lock ar factory unlock, tada galesi ir naujintis versijas ir t.t., tik aisku jei ji jailbreikinsi tai naujinimo metu jailbreikas dings. Pirkt is operatoriaus atrisima brangu arba labai brangu (priklausomai nuo salies ir operatoriaus), manau neapsimoka. Tada jei butinas GPS tiesiog ieskotis arba nepriristo arba su zema modemo versija, kad eitu atrist ja nerasant ipad'o baseband. Beje jei pirksi atrista ne gamykliniu budu ir jame bus modemas kuri galima atrist be ipad baseband irasymo, tai ateityje vistiek negalesi atnaujint versijos, nes su versijos atnaujinimu tau uzsikels modemas ir noredamas vel atristi turesi jau irasyt ipad baseband, tokiu atveju neveiks GPS. Dabar del modemo versiju, jei 06.15.00, tai jau cia irasytas IPAD ir jau suzemint jo neis ir neveiks GPS. Jei modemas 05.13.04 ir zemesnis (pvz 05.12.01 ir pan), tai sitas modemas atrisamas ir be ipad modemo irasymo ir tau atrisus veiks GPS, tik negalesi naujint taip oficialiai per itunes versijos, nes sukels modema. Siaip versija atnaujint galesi, bet turi rasyt custom firmwara (kaip tai padaryt manau neverta gilintis, nebent jau bus toks reikalas), kad nesukelt modemo versijos. Jei versija 05.14.02 ir aukstesne, tai ji neatrisama ir turesi irasyt ipad modema.
Jei miegoti atsigulei su batais - rytą kažkodėl skauda galvą.

Neprisijungęs povilas

Naujokas
*
Įrašai: 19 | Karma: +0/-0
5 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus povilas
Ats: padekit nusipirkti iphone 3gs
« Atsakymas #3 Įrašytas: Gegužės 02, 2012, 17:18 »
Aciu uz patarimus  ;)