mobiles.lt

Autorius Tema: Bitė parduota  (Skaityta 5209 kartus)

Neprisijungęs Simply_Awake

Straipsnių autorius
*
Įrašai: 656 | Karma: +60/-2 | Lytis: Vyras
169 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Simply_Awake
Previously: asas |
Bitė parduota
« Įrašytas: Sausio 24, 2007, 10:57 »
Citata
BITĖS grupė sveikina naująjį akcininką "Mid Europa Partners"
      
Bitė Lietuva , 2007.01.19 15:40
   
Viena didžiausių telekomunikacijų grupių Baltijos šalyse BITĖS grupė, kurią sudaro "BITĖ Lietuva" ir "BITE Latvija", praneša, kad naujuoju vieninteliu grupės akcininku tapo "Mid Europa Partners" – Centrinėje ir Rytų Europoje pirmaujantis privataus kapitalo fondas. Šiandien TDC paskelbė apie 100 proc. BITĖS grupės akcijų pardavimą "Mid Europa Partners" už 0,45 milijardo eurų (1,55 milijardus litų).

"BITĖS grupė sveikina naująjį savininką "Mid Europa Partners". Mums malonu pranešti žinią apie sėkmingą sandorį visiems mūsų klientams, darbuotojams ir rinkai", – sakė BITĖS grupės generalinis direktorius Maarten van Engeland.

Pasak jo, BITĖS grupė didžiuojasi pasiekusi puikių rezultatų ir augimo bei būdama tarp sparčiausiai augančių telekomunikacijų grupių Europoje. "Tikimės, kad dirbdami kartu su "Mid Europa Partners" toliau plėtosime BITĘ kaip sėkmingą bendrovę mūsų klientų bei darbuotojų naudai", – sakė M. van Engeland.

Jo teigimu, visi BITĖS grupės įsipareigojimai klientams bus įgyvendinti, taip pat bus užtikrintas veiklos ir plėtros tęstinumas. "Šis sandoris neįtakos mūsų esamų ir potencių klientų ar paslaugų kainų", - sakė M. van Engeland. BITĖ ir toliau laikysis strategijos teikti aukštos kokybės paslaugas, siūlyti platų aptarnavimo salonų tinklą, modernius ir patogesnius apmokėjimo už paslaugas būdus, integruotus duomenų perdavimo sprendimus bei unikalias mobiliojo interneto paslaugas Lietuvos ir Latvijos rinkose.

Nuo 2000 metų sausio 13 dienos vienintelis BITĖS akcininkas buvo TDC – Danijos komunikacijų sprendimų teikėjas Europoje, valdęs 100 procentų BITĖS akcijų.
Šaltinis

Ką manot?
« Paskutinį kartą keitė: Sausio 24, 2007, 11:12 sukūrė Simply_Awake »
  • Palm Pre, Samsung S5600
Ir užlipsi ant baimes, kaip ant sprogmens tamsumoje..

  • MOBILES.lt

Neprisijungęs Tomas

Žinovas
***
Įrašai: 217 | Karma: +14/-12 | Lytis: Vyras
1003 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Tomas
boo...
Ats.: Bitė parduota
« Atsakymas #1 Įrašytas: Sausio 24, 2007, 19:42 »
Manom, kad bitė turėtų afigienai pavaryti dabar

Neprisijungęs vietinis

Naujokas
*
Įrašai: 3 | Karma: +0/-0
3 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus vietinis
Ats.: Bitė parduota
« Atsakymas #2 Įrašytas: Vasario 09, 2007, 10:04 »
 :o
Nemazai tenka su estais bednraut, tai buvo pas juos nemenkas buzz'as del situ investuotoju. Estijos Vyriausybe buvo priversta uz 150 mln. euru perpirkti is Mid Europa Partners 66 proc. Estijos Gelezinkeliu akciju, kurias per privatizacija Mid Europa Partners isigijo uz 64 mln. euru. Perpirkimas ivyko visai neseniai, sausio pradžioj.  :eek:
ir bns'e maciau kad Bite paliko atstove spaudai A.Armonaite. :-\
neskaniai kvepia nors tu ka.
Įrašyta: 26-01-2007, 10:37:09
BNS'as vakar išplatino...

Viena didžiausių Rusijos investicijų bendrovių "Sistema" už Lietuvos mobiliojo ryšio operatorę "Bitė Lietuva" buvo pasirengusi sumokėti 786 mln. JAV dolerių (2,09 mlrd. litų), skelbia dienraštis "The Moscow Times".

Pasak jo, Rusijos bendrovės deryboms su "Bitė Lietuvos" savininkais tarpininkavo įmonė "M&A Intelligence".

Pasak Rusijos užsienio reikalų ministro Sergejaus Lavrovo, per pastaruosius metus pakankamai finansinių išteklių turinčioms Rusijos bendrovėms dėl Vakarų šalių sudarytų barjerų nepavyko sudaryti 50 mlrd. JAV dolerių (133 mlrd. litų) vertės sandorių, o į nesėkmingų sandorių sąrašą patenka ir "Bitė Lietuva".


va tai tau... o kas galetu paneigti, kad rusai cia maklia daro ir Mid Europa yra tik tarpinis variantas? Po poros metu isgres ir parduos rusams uz tokia pat kaina. Verslo planas  ::) na o apie rusu investijas Lietuvoje zinom :)

  • MOBILES.lt

Neprisijungęs Tomas

Žinovas
***
Įrašai: 217 | Karma: +14/-12 | Lytis: Vyras
1003 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Tomas
boo...
Ats.: Bitė parduota
« Atsakymas #3 Įrašytas: Vasario 09, 2007, 21:44 »
Kad rusai makles daro, tai nesąmonė, geriau pasidomėk kas tokie yra "Mid Europa Partners", kuo jie užsiima ir ką padaro