mobiles.lt

Autorius Tema: tekstas puslapio virsuje  (Skaityta 4503 kartus)

Neprisijungęs KaLcIgAnAs

Naujokas
*
Įrašai: 14 | Karma: +1/-0
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus KaLcIgAnAs
tekstas puslapio virsuje
« Įrašytas: Liepos 21, 2005, 14:32 »
ar jums tajp nera kaj tik ieinu i mobiles.lt virs puslapio ir forume yra stajtoks tekstas gal kas galit paaiskinti?????buciau dekingas :'(                      Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/mobiles/domains/mobiles.lt/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 232

Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/mobiles/domains/mobiles.lt/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 232

Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/mobiles/domains/mobiles.lt/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 232

Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/mobiles/domains/mobiles.lt/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 232

Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/mobiles/domains/mobiles.lt/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 232
nokia 6630 dku-2

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7496 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
24 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: tekstas puslapio virsuje
« Atsakymas #1 Įrašytas: Liepos 21, 2005, 14:54 »
Ne tau vienam tokia beda, greit turetu grizt CRONUS...manyciau greit tada sutvarkys.
Kokie OS pas tave?
Pas mane XP Pro SP2, o kai buvo Home viska normaliai rode :)
  • iPhone 8 256GB

Neprisijungęs kirvis

Žinovas
***
Įrašai: 262 | Karma: +7/-5 | Lytis: Vyras
7 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus kirvis
Siemens Sx1 |
Ats.: tekstas puslapio virsuje
« Atsakymas #2 Įrašytas: Liepos 21, 2005, 14:57 »
pas mane irgi uzrasus rodo pas mane Xp pro  ::)
erikson a2618s>nokia 3310>siemens a55>siemens m55>siemens cx65>nokia 5140i>siemens sx1 fw15 cristal mod>SE K750i<br /><br /> Irc �inomas kaip pusvarskis arba IkAiTaSz18

Neprisijungęs KaLcIgAnAs

Naujokas
*
Įrašai: 14 | Karma: +1/-0
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus KaLcIgAnAs
Ats.: tekstas puslapio virsuje
« Atsakymas #3 Įrašytas: Liepos 21, 2005, 15:20 »
Ne tau vienam tokia beda, greit turetu grizt CRONUS...manyciau greit tada sutvarkys.
Kokie OS pas tave?
Pas mane XP Pro SP2, o kai buvo Home viska normaliai rode :)
PAS MANE XP PRO SP2.
nokia 6630 dku-2

Neprisijungęs Simply_Awake

Straipsnių autorius
*
Įrašai: 656 | Karma: +60/-2 | Lytis: Vyras
169 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Simply_Awake
Previously: asas |
Ats.: tekstas puslapio virsuje
« Atsakymas #4 Įrašytas: Liepos 21, 2005, 16:36 »
man tos pacios problemos su WIN XP SP2
  • Palm Pre, Samsung S5600
Ir užlipsi ant baimes, kaip ant sprogmens tamsumoje..

  • MOBILES.lt

Neprisijungęs CRONUS

Administratorius
*
Įrašai: 1316 | Karma: +148/-1 | Lytis: Vyras
53 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus CRONUS
tekstas puslapio virsuje
« Atsakymas #5 Įrašytas: Liepos 22, 2005, 09:45 »
Ne nuo OS priklauso

[edit] Nu  va pagaliau  %( [/edit]
« Paskutinį kartą keitė: Liepos 22, 2005, 09:51 sukūrė CRONUS »
Paveikslėlių talpinimas: Imgur

Neprisijungęs KaLcIgAnAs

Naujokas
*
Įrašai: 14 | Karma: +1/-0
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus KaLcIgAnAs
Ats.: tekstas puslapio virsuje
« Atsakymas #6 Įrašytas: Liepos 22, 2005, 23:17 »
viskas kajp ir seniau  aciu cronus dabar daug maloniau akiai  ;) o tajp buvo nej sejp nej tejp
nokia 6630 dku-2