Naujienos    »    Paslaugos    »    Latvijoje ir Estijoje „Omnitel“ vartotojai kalbės...
omnitel_logo.gif

Latvijoje ir Estijoje „Omnitel“ vartotojai kalbės mažesniais tarifais Siųsti el.paštu

Nuo šiandien telekomunikacijų bendrovės „Omnitel“ vartotojai Latvijos ir Estijos mobiliojo ryšio lyderių LMT ir EMT tinkluose naudojasi nuo 14 proc. iki 35 proc. mažesniais tarifais.
„Omnitel“ įdėjo daug pastangų, kad suteiktų tokias galimybes savo klientams. Tikiuosi, kad sumažėjusios tarptautinio tarptinklinio sujungimo kainos padės paprasčiau bendrauti mūsų paslaugų vartotojams, vykstantiems į dažniausiai lietuvių lankomas kaimynines šalis“, - sakė „Omnitel“ viceprezidentas komercijai Remigijus Štaras.

„Omnitel“ paslaugų vartotojams skambučių į Lietuvą iš Latvijos LMT tinklo kaina sumažėjo maždaug 26 proc., iš Estijos EMT - 14 procentais. Siųsti SMS žinutes iš Latvijos LMT tinklo į Lietuvą jau galima 28 proc., iš Estijos EMT – net 35 proc. mažesniais tarifais.

Priimami skambučiai Latvijoje ar Estijoje LMT ir EMT tinkluose „Omnitel“ vartotojams jau seniai yra nemokami. Šios paslaugos papildomai užsakyti nereikia – nuvykus į Latviją ar Estiją, tereikia pasirinkti atitinkamą šalies mobiliojo ryšio operatorių.

Remiantis paskutiniais viešai skelbtais Ryšių reguliavimo tarnybos duomenimis, „Omnitel“ pagal gautas pajamas užima beveik pusę mobiliojo ryšio rinkos (47,12 proc.). Bendrovė, teikianti lengvai ir paprastai naudojamas bei užtikrintai veikiančias paslaugas, šiais metais didžiausią dėmesį skiria mobiliojo interneto plėtrai.


Komentarų nėra

Jūsų komentaras