Naujienos    »    Įdomybės    »    Unikali karjeros galimybė „Omnitel“ vartotojams –...
omnitel_logo.gif

Unikali karjeros galimybė „Omnitel“ vartotojams – praktika „Eurovizijoje“ Siųsti el.paštu

Vilnius, kovo 13 d. Didžiausia Šiaurės ir Baltijos šalių telekomunikacijų įmonių grupė „TeliaSonera“ ir jos narė Lietuvos mobiliojo ryšio rinkos lyderė „Omnitel“ dviems jaunuoliams siūlo unikalią karjeros galimybę – nemokamą trijų savaičių stažuotę „Eurovizijos“ konkurse Helsinkyje. Iš Lietuvos kandidatuoti į šią stažuotę galės „Omnitel“ ir „Omnitel Extra“ vartotojai.

Unikalus „Eurovizijos praktikanto“ konkursas senajame žemyne rengiamas pirmą kartą. Jame gali dalyvauti 20-26 metų amžiaus jaunuoliai iš Lietuvos, Švedijos, Suomijos, Norvegijos, Danijos ir Ispanijos. Praktika „Eurovizijoje“ siūloma besidomintiems renginių organizavimu arba elektronine žiniasklaida.

„Džiaugiamės ir didžiuojamės galėdami pasiūlyti ateities profesionalams galimybę įgauti unikalios patirties didžiausiame Europos muzikos renginyje“, - sakė „TeliaSonera“ viceprezidentė prekės ženklo valdymui Karin Moberg. Pasak jos, šis projektas, kuriame taip pat dalyvauja „Nokia“ ir Europos transliuotojų sąjunga, sujungs muziką, mobiliąsias pramogas ir jaunimą.

„Eurovizijos praktikanto“ konkursas visose šešiose šalyse prasidės kovo 19 dieną. Internete užsiregistravę mobiliojo konkurso dalyviai kasdien gaus klausimą trumpąja žinute ir turės tą pačią dieną į jį atsakyti.

„Šis praktikantų konkursas – maža „Eurovizijos“ kopija. Lietuviai turi puikią galimybę įrodyti, jog yra ne tik muzikalūs scenoje, bet ir išradingi organizatoriai. Du praktikantų konkurso nugalėtojai didžiajame dainų konkurse organizuos įvairius renginius „Eurovizijos“ svečiams ir dalyviams, rūpinsis informacine medžiaga ir rengs reportažus savo šalims iš konkurso užkulisių“, - kalbėjo Remigijus Štaras, „Omnitel“ viceprezidentas komercijai.

Į konkurso finalą pateks po du geriausius dalyvius iš kiekvienos šalies. Jie balandžio 11 dieną Stokholme susitiks su profesionalia komisija, kuri nuspręs, kuriems jaunuoliams dovanoti stažuotę. „Omnitel“ ir „Omnitel Extra“ vartotojai, susidomėję galimybe dalyvauti konkurse, jau gali registruotis SMS klausimams tinklapyje www.omnitel.lt/esctrainee. Čia jie ras ir visą informaciją apie praktiką „Eurovizijoje“.

Didžiausia Šiaurės ir Baltijos šalių telekomunikacijų įmonių grupė „TeliaSonera“ yra generalinė 2007 metų „Eurovizijos“ rėmėja. Šiais metais Europos dainų konkursas rengiamas Helsinkyje. Konkurso pusfinalis vyks gegužės 10-ąją, finalas – gegužės 12 dieną.


Komentarų nėra

Jūsų komentaras