Naujienos    »    Telefonai    »    Naujasis Mickey telefonas
mickey_kuso_01.jpg
mickey_kuso_02.jpg
mickey_kuso_03.jpg
mickey_kuso_04.jpg
mickey_kuso_05.jpg

Naujasis Mickey telefonas Siųsti el.paštu

Mickey gali pasirodyti paprastas, kaip ir bet koks kitas telefonas, tačiau jis juk turi Mouse House. Parduodamas Omnipotence, Vertu atitikmens Azijoje, telefonas taikosi į dėl Mickey Mouse įšprotėjusių žmonių segmentą. Telefono dizainą sukūrė BMW! Taip, tikrai jūs gerai išgirdote BMW ir didesnė dalis telefono korpuso yra metalinė, o taip pat jis parduodamas su nuostabiu odiniu dėklu.
Mickey Kuso yra plonas, tik 10mm. Telefono specifikacijos nėra tokios jau įspūdingos, tik 1.3 milijono taškų fotokamera, tačiau jis palaiko Bluetooth 2.0, microSD korteles, bei turi papildomus garso ir vaizdo reguliavimo mygtukus. Prisilaikant Mouse House brand'o vartotojo aplinkoje pamatysime ryškias spalvas ir mielas piktogramas, bei keletą Disney kompanijos ekrano fonų.

Dauguma telefonų fanatikų galbūt ir nelabai norės tokio telefono, tačiau prabangūs telefonai, tokie, kaip šis visgi aukoja galimybes dėl stiliaus. O jeigu pridedam dar tarptautinius brand'us, kaip Disney, apribojam vienetų kiekį iki 130 ir pridedam vienos iš didžiausių pasaulio automobilių korporacijos sertifikatą, tai tokius telefonus išgraibstys iškart.


Komentarų nėra

Jūsų komentaras