Naujienos    »    Paslaugos    »    „Omnitel“ pristato „Formulę-1“: išskirtinės...
omnitel_logo.gif

„Omnitel“ pristato „Formulę-1“: išskirtinės paslaugos mobiliojoje svetainėje ir pirmieji Lietuvoje „Motorola V6 Ferrari“ telefonai Siųsti el.paštu

Lietuvos mobiliojo ryšio lyderė bendrovė „Omnitel“, 2007 metų sezono metu pristatanti „Formulės-1“ varžybų transliacijas per TV3, sveikina šios sporto šakos gerbėjus su naujo sezono pradžia ir siūlo jiems naujas galimybes dalyvauti „Formulės-1“ gyvenime. „Omnitel“ vartotojai ne tik naudosis išskirtinėmis paslaugomis mobiliojoje „Formulės-1“ svetainėje, bet ir pirmieji Lietuvoje galės įsigyti „Motorola V6 Ferrari“ mobiliuosius telefonus.

Mobiliojo interneto portale „Omni SurfPort“, skiltyje „Sportas“, jau veikia mobilioji svetainė „Formulė-1“ naujienos“, pristatoma bendradarbiaujant su populiariąja interneto svetaine „F-1.lt“. Joje vartotojai ras nuolat atnaujinamą informaciją apie varžybų rezultatus, naujienas, varžybų tvarkaraščius, informaciją apie komandas ir lenktynininkus bei nuotraukas. Šios skilties lankytojai gali rašyti komentarus ir dalyvauti diskusijose tiesiog mobiliojo interneto portale. „Omnitel“ ir „Omnitel Extra“ vartotojai turės iššskirtinę galimybę išbandyti paslaugą be papildomo mokesčio, mokėdami tik už duomenų perdavimą, iki balandžio 9 d.

Mobiliosios „Formulės-1“ svetainės lankytojai netrukus galės naudotis papildomomis paslaugomis: stebėti tiesiogines kvalifikacijos ir varžybų rezultatų transliacijas, kurios yra atnaujinamos kas 5-10 minučių, taip pat SMS žinutėmis gauti svarbiausias naujienas, rezultatus iškart po važiavimų baigties bei priminimus apie kvalifikacijos ir lenktynių pradžią. Šios paslaugos vartotojams bus teikiamos be papildomo mokesčio, jas bus galima užsisakyti mobiliojoje „Formulės-1“ svetainėje.

Tradiciškai „Formulės-1“ gerbėjai – registruoti „F-1-.lt“ vartotojai - dalyvaus spėlionėje ir viso sezono metu bandys atspėti kiekvieno etapo lenktynių rezultatus. Spėlionėje dalyvausiantiems „Omnitel“ vartotojams, kurie tiksliausiai atspės kiekvieno iš septyniolikos etapų lenktynių rezultatus portalo „Omni SurfPort“ mobiliojoje „Formulės-1“ svetainėje, bendrovė įsteigė išskirtinius prizus – septyniolika naujųjų mobiliųjų telefonų „Motorola V6 Ferrari“, kurių yra pagamintas ribotas kiekis. Kovo pabaigoje šie mobilieji telefonai pasirodys ir „Omnitel“ salonuose, bendrovės vartotojai juos įsigyti galės pirmieji Lietuvoje.


Komentarų nėra

Jūsų komentaras