Naujienos    »    Gamintojai    »    LG Electronics ir Google susivienijo mobilių pramogų...
google_logo.gif

LG Electronics ir Google susivienijo mobilių pramogų tobulinimui Siųsti el.paštu

LG Electronics (LG) ir Google šiandien paskelbė apie bendradarbiavimą įdiegiant Google paslaugas milijonuose LG mobiliuosiuose telefonuose. Mobiliųjų vartotojai visame pasaulyje lengvai galės ieškoti informacijos, rasti vietoves, atnaujinti blogus bei tvarkyti el. paštą keliaujant.

LG rageliai su įdiegtais Google™ produktais ir paslaugomis bus parduodami visame pasaulyje, įtraukiant Šiaurės Ameriką, Europą ir Aziją nuo antrojo 2007 metų ketvirčio. Šie rageliai sukurs daug dinamiškesnę vartotojo sąsają, kaip priėjimas prie Google paieškos vienu mygtuko spustelėjimu ant meniu esančios piktogramos. LG-Google rageliuose taip pat rasite:

  • Google Maps™ mobiliajam telefonui, programa, leidžianti vartotojui peržiūrėti žemėlapius bei palydovinius vaizdus, rasti vietines įmones ir gaudi važiavimo instrukcijas;
  • Gmail™ mobiliajam telefonui, Java programa suteikianti daugiau greičio, patogumo ir funkcionalumo Gmail pašto tvarkymui;
  • Blogger™ mobiliajam telefonui, programa skirta įkrauti/atsisiųsti paveikslėlius bei tekstą į blogą (www.blogger.com) ir leidžia blogeriams likti visada prisijungus.

LG ir Google drauge išleis į rinką LG-Google ragelius toliau plėsdami savo bendradarbiavimą plėtojant skaitmenines namų sistemas ateityje. LG planuoja leisti ragelius su įdiegtais Google produktais ir paslaugomis ateinančius kelis metus su mažiausiai dešimčia naujų modelių šiais metais.


Komentarų nėra

Jūsų komentaras