Naujienos    »    Telefonai    »    NOKIA 5700 XPRESSMUSIC telefonas: naujovė mobilios muzikos...
57001.jpg
57002.jpg
57003.jpg

NOKIA 5700 XPRESSMUSIC telefonas: naujovė mobilios muzikos pasaulyje Siųsti el.paštu

NOKIA pristatė specialiai muzikai skirtą, prieinamą NOKIA 5700 XPRESSMUSIC 3G išmanųjį telefoną su garso mikroschema. NOKIA 5700 XPRESSMUSIC telefonas pasižymi įspūdingo dizaino pasukamu korpusu. Pasukant korpusą galima įjungti muzikos grotuvą, 2 megapikselių kamerą, vaizdo skambučių funkciją ir išmanųjį telefoną. Išmaniajame telefone apjungiamos naudingos muzikinio ir daugiafunkcinio prietaiso su 3G ryšiu savybės. Naujasis NOKIA 5700 XPRESSMUSIC telefonas mažmeninės prekybos taškuose turėtų pasirodyti 2007 metų antrąjį ketvirtį ir kainuoti apie 1200 litų (350 eurų) be mokesčių ir subsidijų.


Kaip sufleruoja pavadinimas, NOKIA 5700 XPRESSMUSIC pirmiausia yra muzikinis prietaisas su garso mikroschema, skirta geresniam muzikos klausymuisi. NOKIA 5700 XPRESSMUSIC telefone, 2GB MICROSD kortoje telpa iki 1500 dainų – tai daugiau nei 86 valandos, vertos geros muzikos. Be to, įmontuoti stereofoniniai garsiakalbiai leidžia dalintis savo mėgstama muzika, tad NOKIA 5700 XPRESSMUSIC telefonas taps tikru melomanų numylėtiniu. Optimizuotas muzikos grotuvas gali rodyti albumą, grojaraščius, net garso grafinę išraišką. Jame yra ir 5 dažnių ekvalaizeris.

Į NOKIA 5700 XPRESSMUSIC telefoną įkelti dainas galima greitai ir lengvai, nes vartotojai gali rinktis iš daugelio skaitmeninių formatų, įskaitant WMA, MP3, eAAC+ ir MP4.

Įsigyjant muzikos internete vartotojams suteikiamas didelis pasirinkimas. Jie gali rinktis iš įvairių internetinių parduotuvių, taip pat naudotis Windows Media Player skaitmeninių teisių apsauga (WMDRM). Muzika galima mėgautis naudojant BLUETOOTH stereofonines ausines, pavyzdžiui, BH-501, arba savo ausines su 3,5 mm jungtimi.

Pakuotėje – 3G ir vaizdo klipai

NOKIA 5700 XPRESSMUSIC telefonas – daugiau nei paprastas muzikos prietaisas. Jis rodo vaizdo klipus 16 milijonų spalvų ekrane, tad vaizdas atkuriamas išties puikiai. NOKIA 5700 XPRESSMUSIC telefonas, turintis greitą 3G duomenų perdavimą, leidžia naršyti, parsisiųsti ar transliuoti multimedijos turinį daug greičiau ir patogiau. Galima lengvai dalintis vaizdais su šeima ir draugais, nes telefone yra vaizdo skambučių funkcija ir 2 megapikselių kamera.

NOKIA 5700 XPRESSMUSIC telefonas yra pagamintas S60 programinės įrangos pagrindu, todėl vartotojai gali naudoti daug papildomų programų, priedų, turinį ir paslaugas. Yra tūkstančiai tiek naudingų, tiek linksmų programų, pavyzdžiui, žodynai, žemėlapiai ir vaizdo transliavimo paslaugos, kuriomis galima praplėsti prietaiso funkcines galimybes. Kai kurios programos S60 telefone gali veikti tuo pačiu metu, tad vartotojai gali naršyti jų mėgstamus internetinius puslapius ir kartu klausytis savo pasirinktos muzikos. Kad NOKIA 5700 XPRESSMUSIC telefonas atspindėtų savo savininko stilių, temos, vaizdo skambinimo tonai ir ekranvaizdžiai gali būti keičiami priklausomai nuo asmeninių norų.


Noriu pirkt 2007-05-19

kdl toks brangus??? 1290lt... gal kas zinot kur rast pigiau???? galima ir truputi naudota

jkkl;klk 2007-04-21

smagus telefonas tesiog nedievisk neapsakomas

Guzixzzz17 2007-04-15

Smagus modeliukas, bet ar siam mazyliui ne permazos talpos baterija?, be to galejo buti ir daugiau mpx :(

Jūsų komentaras