Naujienos    »    Telefonai    »    Sekančios kartos MOTO Q - pagamintas, kad padėtų tvarkyti...
9h_dyn_low.jpg
9h_back_low.jpg
9h_side_low.jpg
9h_dynf_low.jpg

Sekančios kartos MOTO Q - pagamintas, kad padėtų tvarkyti jūsų gyvenimą Siųsti el.paštu

Motorola vakar pristatė du naujus MOTO Q produktus: MOTO Q 8, GSM versija originalaus CDMA MOTO Q, bei pagrindinį, ypač greitą keturdažnį 3G QWERTY MOTO Q 9, kuris Italijoje pasirodys šią savaitę. MOTO Q 9, su Windows Mobile 6™ operacine sistema sujungia naują aptakų dizainą ir dvigubo procesoriaus HSDPA/UMTS varikliuką, įgalinantį parsisiuntimus iki 3.6Mbps.

MOTO Q 9 daugiau nei tiesiog įrenginys — tai galios ir asmeniškumo įrodymas:

  • Žinutės - Pasirinkite iš aštuonių dėžučių jūsų verslui ir/arba asmeniniam el. paštui, įtraukiant Hotmail, AOL, Gmail, Yahoo! ar kitus el. pašto tiekėjus, taip pat SMS bei MMS žinutes. Aparatas taip pat palaiko greitasias žinutes.
  • Greitis - MOTO Q 9 yra vienas iš greičiausių šiandieninių protingųjų telefonų, dirbantis HSDPA/UMTS režimais iki 3.6Mbps suteikiantis naršymą jūsų pamėgtose svetainėse be jokio uždelsimo. Sinchronizuokite su USB 2.0.
  • Galia - TI OMAP 2420 procesorius ir 96MB operatyvinės atminties, užsiėmę profesionalai gali palikti nešiojamą kompiuterį namie. Įdiegtas dokumentų redaktorius leis užbaigti pristatymą kelyje.
  • Ergonomiškumas - tokio stiliaus įrenginio pagrindas yra žinutės – el. pašto, teksto, greitos žinutės ir klavišų reikalavimas yra įvesti tekstą kaip įmanoma greičiau ir tiksliau. Naujo dizaino MOTO Q 9 klaviatūra yra revoliucinė.
  • Puikus telefonas - MOTO Q 9 suteikia geriausius telefono patyrimus, kokius galite gauti naudojant QWERTY ragelį.
  • Talpus muzikai ir filmams - su 2GB keičiama microSD atmintine ir 256MB vidine atmintimi MOTO Q aiškiai laimi šioje kategorijoje, leidžiantis saugoti apie 1000 dainų ir apie 10 valandų vaizdo (MPEG4). Dėka Bluetooth® bevielės technologijos stereo profilių (A2DP ir AVRCP) vartotojai gali mėgautis puikia garso ir balso kokybe naudojant atitinkams stereo ausines ir tuopat metu skambinti vienu mygtuko paspaudimu.
  • Pasiruošę artumui? - 2.0 MPx kamera su 8x skaitmenine kamera bei vaizdo įrašymu išsaugos akimirkas 15 kadrų per sekundę įrašuose.

MOTO Q 9 pasieks Italiją šią savaitę ir tikimasi per artimiausius mėnesius išvysti kitose pasaulio šalyse. Jis nedelsiant gali būti iš anksto užsakomas www.motorola.com svetainėje.


Komentarų nėra

Jūsų komentaras