Naujienos    »    Telefonai    »    Motorola pristato “Media Monstrą” - maksimalūs mobilių...
z8_dyn3l_low.jpg
z8_front_low.jpg
z8_sidel_low.jpg
z8_d2_low.jpg

Motorola pristato “Media Monstrą” - maksimalūs mobilių pramogų pajūčiai Siųsti el.paštu

Motorola vakar pristatė MOTO Z8 debiutą, palaikantį švarų 30 kadrų per sekundę vaizdo įrašymą ir atkūrimą bei iki 32GB plečiamą atmintį. MOTO Z8 pasaulyje pirmasis “kick slider” telefonas slankiojančiu korpusu ir jo tikimasi Europoje bei Azijoje birželio mėnesį. Jis leis pramogų fanams mėgautis mobilia TV, vaizdu ir muzika. Papildomai pakuotėje bus pateikiama 512MB atminties kortelė su įrašytu pilnu filmu – “Bornas - sunaikinta tapatybė”.

Z8 pateikia geriausią savo klasėje dizainą, funkcionalumą ir sunkiai palyginamus pojūčius su:

  • Greitesnis nei... - palaiko iki 3.6Mbps HSDPA, naudoja OMAP2420 ir ARM 11 procesorių kombinaciją suteikiančią galimybę atlikinėti kelias užduotis vienu metu.
  • Linksminkis - Priskirti mygtukai vienu paspaudimu atveria garso įrašus, talpina apie 1000 dainų, o Bluetooth® bevielė technologija optimizuoja įrenginį mobiliai muzikai. MOTOROKR S9 stereo ausinės, pateikiamos su Z8, suteikia belaidį malonumą su A2DP bei AVRCP Bluetooth stereo profiliais.
  • Pramogauk - ~80MB vidinė bei plečiama išorinė iki 32GB atmintis naudojanti microSD atminties korteles. Šiandieninėse 4GB microSD kortelėse galima saugoti apie 12 pilnametražių filmų arba apie 70 valandų muzikos.
  • Žiūrėk - 30 kadrų per sekundę, didelis QVGA 16 milijonų spalvų TFT ekranas optimizuoja peržiūros galimybes tiek įprastame tiek ir gusčiame režimuose.
  • Įrašinėk - akimirksniu įrašykite momentus su 8x priartinančia kamera.
  • Mano įrašai - vartotojo sąsaja leidžia vienu paspaudimu dalintis paveikslėliais ar vaizdo įrašais su draugais arba įkrauti juos į interneto svetaines, kaip Flickr, MySpace, YouTube.
  • Veik greitai - puiki vartotojo sąsaja leidžia vieno mygtuko paspaudimu pasiekti telefono funkcijas.

Motorola taip pat paskelbė plečianti savo bendradarbiavimą su Electronic Arts kuriant naujus mobiliuosius žaidimus.


tauttviss 2007-05-20

Aha butent:D .Sitas ir man idomu xD.seipman motorolos nepatinka bet sitas geras.galetu ne atstumemas but

AstonZ 2007-05-18

Motorola atsigauna :) labai puikus telefonas tik man idomu kokio jis bus dydzio?

Jūsų komentaras