Naujienos    »    Operatoriai    »    „Tele2“ verslininkams siūlo 10 valandų nemokamų pokalbių
tele2_logo.gif

„Tele2“ verslininkams siūlo 10 valandų nemokamų pokalbių Siųsti el.paštu

Telekomunikacijų bendrovė „Tele2“ verslininkams siūlo dar labiau sumažinti savo sąnaudas mobiliajam ryšiui. Šiandien bendrovė pasiūlė naują mokėjimo planą „Verslo laisvė 10“, leidžiantį net 10 valandų per mėnesį kalbėti nemokamai.

Nemokamas valandos suteikiamos už minimalų prakalbamą naujojo plano mėnesio mokestį – 99 Lt. Jas verslininkai gali išnaudoti bet kuriuo paros metu skambindami į visus Lietuvos tinklus. Viršiję šį limitą jie į bet kurį Lietuvos tinklą skambins mokėdami tik 16 centų už minutę, o pokalbiai įmonės viduje jiems nieko nekainuos ir nebus skaičiuojami į nemokamas valandas.

„Tai – geriausias pasiūlymas verslui mobiliojo ryšio rinkoje, mat nemokamas valandas verslininkai gali išnaudoti skambindami bet kuriuo paros metu. Siūlydami naująjį planą siekiame padėti verslininkams sumažinti investicijas į mobilųjį ryšį ir už tos pačios kokybės paslaugas mokėti mažiau“, – teigė Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius.

Ryšių reguliavimo tarnyba pripažino, kad „Tele2“ ryšio kokybė jau šiandien yra tokia pati kaip ir kur kas seniau veikiančių operatorių. Naujausi RRT tyrimai parodė, kad „Tele2“ lenkia konkurentus pagal bent vieną iš pagrindinių kokybės parametrų – balso pokalbių ir trumpųjų SMS žinučių siuntimo kokybę.

Tuo pat metu „Tele2“ vartotojams siūlo palankiausias kainas rinkoje – apklausus klientus, perkėlusius numerį į „Tele2“, paaiškėjo, kad jų sąskaitos už pokalbius sumažėjo vidutiniškai 33 proc.

„Tele2“ klientai tai įvertino – rinkos analizės ir tyrimų grupės RAIT duomenimis, „Tele2“ klientai yra lojaliausi savo operatoriui ir vertina jį palankiausiai, lyginant su kitais mobiliojo ryšio rinkos dalyviais.

„Naujasis planas – dar vienas mūsų žingsnis stiprinant pozicijas verslo segmente ir siekiant tapti patraukliausiu ryšio tiekėju verslui“, – pabrėžė P.Masiulis.

Naująjį mokėjimo planą „Verslo laisvė 10“ galima pasirinkti bet kuriame „Tele2“ salone.


Komentarų nėra

Jūsų komentaras