Naujienos    »    Telefonai    »    Telefonas „Samsung E590“ – britiško rafinuotumo mėgėjams
533.jpg

Telefonas „Samsung E590“ – britiško rafinuotumo mėgėjams Siųsti el.paštu

Mobiliųjų telefonų ir telekomunikacijų sistemų gamintoja „Samsung Electronics“ Lietuvos rinkai pristatė telefoną Е590, kurio dizainą specialiai „Samsung“ sukūrė garsus britų dizaineris Jasperas Morrisonas.

J. Morrisono sukurti gaminiai išsiskiria kuklia elegancija, nuoseklumu ir minties aiškumu. Šiuo metu kūrėjas pripažintas vienu geriausių dizaino specialistų, kurio sukurtos naujovės daro įtaką kitiems dizianeriams.

Mažas tradicinės šokoladinio batonėlio formos „Samsung Е590“ išskiria ne tik rafinuotu dizainu, bet ir funkcionalumu. Vienas iš išskirtinių telefono bruožų – unikalus trikojis „Bagpod“. Naudojant šį priedą, telefoną, kuriame integruota 3 megapikselių kamera su automatiniu fokusavimu, galima pastatyti ant bet kurio paviršiaus taip, kad jis veiktų kaip kamera su trikoju. Ši kamera ir filmuoja, leidžia jungtis prie vaizdo konferencijų. „Samsung E590“ telefone numatyta net tokia neįprasta telefonams su kamera funkcija, kaip panoraminė fotografija.

E590 veikia ir kaip MP3 grotuvas bei FM radijas. Kad juo naudotis būtų dar patogiau, telefone yra ir interneto prieiga, leidžianti tinklalapius vartyti dideliame, ryškiame ekrane, atkuriančiame iki 262 tūkst. atspalvių, diktofono režimas ir garsinis ryšys. Numatyta galimybė naudoti „Bluetooth“ aksesuarus ir stereo ausines.

Be to, telefone galima skaityti „MS Office“ dokumentus, yra „Java“ modulis. Numatytas lizdas išorinei atminčiai – iki 2 GB talpos „microSD“ atminties kortelėms, todėl telefonas faktiškai tampa mini duomenų saugykla. Vienos standartinio akumuliatoriaus įkrovos užtenka 5,5 valandoms pokalbio ir iki 300 valandų budėjimo režimo.

Prekyboje „Samsung Е590“ pasirodė šių metų gegužės pabaigoje.


AstonZ 2007-06-05

fe...fe fe fe , mygtukai kaip is praejusio amziaus , dizainas nykus ir t.t. neveltui ji kure britas

Jūsų komentaras