Naujienos    »    Operatoriai    »    „Bitės grupė“ paskyrė „BITE Latvija“ generalinį...
bite_logo.gif

„Bitės grupė“ paskyrė „BITE Latvija“ generalinį direktorių Siųsti el.paštu

„Bitės grupė“ praneša, kad „BITE Latvija“ generaliniu direktoriumi ir valdybos pirmininku, taip pat „Bitė Lietuva“ valdybos nariu paskirtas 44-erių metų Fred Hrenchuk. Darbą bendrovėje jis pradės nuo šių metų rugpjūčio 1 dienos.

Iki šiol F. Hrenchuk užėmė vyriausiojo vadovo technologijoms (CTO) ir direktorių valdybos nario pareigas „Vodafone“ Čekijoje (buvusi „Oskar Mobil“). Prieš tai jis taip pat dirbo vadovaujantį darbą bendrovėje „Connex“ Rumunijoje (dabar „Vodafone“). Per 8-erius darbo metus abiejose „Telesystem International Wireless“ (TIW) priklausančiose kompanijose Čekijoje ir Rumunijoje, jis prisidėjo prie sėkmingos jų plėtros nuo bendrovių veiklos pradžios iki 2005 metų, kai jas įsigijo „Vodafone“.

F. Hrenchuk turi didelės patirties tinklo ir technologijų valdymo, klientų aptarnavimo, taip pat pardavimų bei platinimo srityse. Prieš užimdamas generalinio direktoriaus pavaduotojo technologijoms pareigas „Vodafone“ Čekijoje, jis ėjo klientų aptarnavimo, tiesioginio platinimo bei informacinių sistemų/informacinių technologijų viceprezidento pareigas. Tuo metu jis įgyvendino modernią ir itin sėkmingą pardavimų platinimo sistemą – „Oskar Direct Delivery“.

„Bitės grupės“ generalinis direktorius Kenneth Campbell sako: „Nuo pat veiklos pradžios „BITE Latvija“ sparčiai plėtėsi ir augo. Esu įsitikinęs, kad Fred Hrenchuk patirtis telekomunikacijų versle ir lyderio savybės padės bendrovei išsikovoti dar stipresnę poziciją rinkoje ir toliau augti. Turėdami tokią stiprią komandą, tęsime investicijas į tinklo plėtrą ir klientų aptarnavimo gerinimą Latvijoje“.


Komentarų nėra

Jūsų komentaras