Naujienos    »    Telefonai    »    NOKIA 8600 LUNA – nepriekaištingos išvaizdos telefonas,...
01.jpg
8600_Luna_1_Front_Open_lowres.jpg
nokia8600luna.jpg
Nokia-8600-Luna-2.jpg

NOKIA 8600 LUNA – nepriekaištingos išvaizdos telefonas, papuoštas stiklo detalėmis Siųsti el.paštu

Kadangi Nokia unikaliausi ir prabangiausi telefonai yra sukurti iš tokių madingų medžiagų kaip chromas, nerūdijantis plienas ir titanas, NOKIA kompanija tęsia tradiciją ir šiandien pristato NOKIA 8600 LUNA telefoną, pagamintą iš medžiagos, visais laikais įkvėpusios kūrėjus ir amatininkus – stiklo.

Dėl beveik nepermatomo dulsvo stiklo ir unikalaus, švelnaus nerūdijančio plieno NOKIA 8600 LUNA telefonas pakeri iš pirmo žvilgsnio, o jį liesti yra didžiulis malonumas. Telefono paslaptingą žavesį sustiprina švelnus klaviatūros apšvietimas, pulsuojantis iš stiklinio korpuso, kai jums skambina. Šis šilto stiklo ir nerūdijančio plieno korpuso „širdies plakimas“ paverčia NOKIA 8600 LUNA telefoną patikimu, organišku, tarsi gyvu kompanionu. Telefonui suskambus, lengvu judesiu atidarysite slankųjį dangtelį ir atversite ergonomišką klaviatūrą, slypinčią stikliniame korpuse.

„Kuriant NOKIA 8600 LUNA telefoną kiekvienai detalei skirtas begalinis dėmesys. Uoliai stengėmės, kad kiekviena telefono paviršiaus detalė – nuo stiklo glotnumo ir nerūdijančio plieno šilumos delne iki malonios paliesti klaviatūros – pranoktų bet kokius lūkesčius, – sako Heikki Norta, NOKIA kompanijos mobiliųjų telefonų padalinio vyresnysis viceprezidentas. – Netgi vardas turi didelę reikšmę. NOKIA 8600 LUNA pavadinome mėnulio šviesos deivės Lunos vardu. Šią deivę romėnai vaizduoja kaip paslaptingą ir patrauklią gražuolę, apsuptą švelnios, bet spindinčios šviesos“.

NOKIA 8600 LUNA telefono estetiško dizaino ir ergonomikos derinys taip pat akivaizdus ir prietaiso savybių rinkinyje. Pirmą kartą NOKIA telefone įdiegtas MICRO-USB prievadas, kuriuo galima ne tik lengviau prijungti kitus prietaisus, bet ir palengvinti įprastus veiksmus – krovimą, muzikos ir duomenų ryšį – naudojant tik vieną jungtį. Keturių dažnių GSM ryšys leidžia telefono savininkams palaikyti ryšį keliaujant, o didelis, šviesus ekranas tobulai tinka dalintis nuotraukomis, sukurtomis su 2 megapikselių kamera.

NOKIA 8600 LUNA telefonu prekiauti bus pradėta antrąjį 2007 metų ketvirtį. Numatoma jo kaina apie 700 eurų be mokesčių ir subsidijų.


Komentarų nėra

Jūsų komentaras